Nepoznaná História

Main Menu

Login Form

paypal

  • Currency:
  • Amount:

Counter

02275691
Today
Yesterday
This Month
All days
129
314
3492
2275691
Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: História novej chronológie Fomenkovcov

História novej chronológie Fomenkovcov 15. bře 2014 12:17 #3994


  • Příspěvky:5596 Obdržená poděkování 7741
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Keď už sme pri kresťanstve.Pozrel som si ďaľšší dokúment o Rímskej ríši a tam ma prekvapila ďaľšia prekvapivá-(možno len pre mňa ... ) informácia. Vnímame kostolné veže so zvonicou ako samozrejmosť .Akoby to bola úplna klasika.

A pritom vnímame arabské mešity so spievajúcimi muezínami , ako exotiku.
Ukazuje sa že v rannom kresťanstve - VŠETCI - aj kresťania - nielen mohamedáni- ( navyše - podľa Fomenkovcov boli všetci v jednom náboženstve ) mali "minareti"- ktoré boli predchodcami zvoníc a kresťanský mnísi tiež "muezínovali" a tzv.stĺpovali (!)- prednášali - spievali modlitby ! Presne tak ako v islame .

Zvonice boli vtedy len murované-alebo drevenné zvoničky- presne také - aké nám zostali na dedinách .

vo filme poukazujú na tzv. Trajanov stĺp v Ríme. Ukazuje sa , že stĺp je vnútri dutý a je v ňom točité schodisko a na vrchu je práve taký balkónik ako treba...Vojaci na reliéfe majú - kto vie prečo na štítoch kresťanskú symboliku...a samotný stĺp podľa rozborov nie je starší ako 4 storočie od Krista - teda i400 :cheer: .Už sa mi normálne prieči písať 1400. :angry:

Takže okrem našeho roku ,7522 máme kresťanský rok 1014 ...
Poslední úprava: 24. bře 2020 22:32 od Ramiannka.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: martinn1983, Ramiannka

História novej chronológie Fomenkovcov 15. bře 2014 12:18 #3995


  • Příspěvky:5596 Obdržená poděkování 7741
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
A pritom máme zopár histerických obrazov - ako dôkaz


Stpnici10.jpg
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: martinn1983

História novej chronológie Fomenkovcov 15. bře 2014 12:18 #3996


  • Příspěvky:5596 Obdržená poděkování 7741
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Stpnici13.jpg
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: martinn1983

História novej chronológie Fomenkovcov 15. bře 2014 12:18 #3997


  • Příspěvky:5596 Obdržená poděkování 7741
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Stpnici14.jpg
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: martinn1983

História novej chronológie Fomenkovcov 15. bře 2014 20:49 #4003


  • Příspěvky:283 Obdržená poděkování 317
  • Avatar uživatele Zendenisko
  • Zendenisko
  • VIP EXPERT
  • OFFLINE
  • Karma: 33
Dušan k tomu "i" pred zrejme skutočným dátumom mám pár otázok. Najskôr ale vyjadrujem veľký potlesk tomu, ako sa dá vysvetliť tých 1000 rokov bez prakticky akýchkoľvek písomností. Možné to je a zrejme aj veľmi pravdepodobné, len potom ma trápi celkom zaujímavá otázka, a to: Kedy tu potom bola Veľká Morava??? To, že sú dejiny znôška klamstiev mi je jasné a rozčuluje ma to čím dalej väčšmi:), ale kedy tu potom bola VM a kedy sa teda pretransformovala v Uhorsko a ako sa to stalo?

Dajme teda tomu, že by sme s touto situáciou súhlasili, lebo naozaj vyzerá dosť logická a berie to aj môj sedliacky rozum. Dalej ma trápi čo bolo pred Kristom? Tisícka nie je tak veľa ked si predstavím jeden ľudský život priemerne 50 rokov. Do storočia sa vystriedajú dve takéto generácie ľudí tak v tisícke je to 20. Za takúto periodu sa ľudstvo teda moc nezmení isto a civilizácia bola aj predtým a rozhodne vyspelá. To, že sa cirkev činila pri ničení dôkazov je jasné asi každému a nie som istý či bola potrebná nejaká transformácia náboženstva, ktoré isto vyhovovalo predkom našim. Nesúhlasím s tým prirodzeným prechodom. To už mi logické teda vôbec nepríde vzhladom na to čo o cirkvi ako tak viem.
Dalšia vec by ma zaujímala, ako sa v slovanskom jazyku volal ježiš...tipnem si dáka možno južnoslovanská odvodenina mena Jožo. Ak si vezmem aké brutálne odlišnosti vo výslovnosti sú v gréčtine a iných jazykoch, tak to kľudne tak mohlo byť. A ak bol ježiš nedaj bože slovan tak je úplne jasné, že cirkev pri tej nenávisti voči všetkému slovanskému ho úplne premenovala. Mohol sa volať dokonca s nejakou slovanskou koncovkou ako mir či slav.

Dalšia vec by ma zaujímala ako sa označovalo datovanie pred kristom? Otázok sa vynára moc, ale aj tak ma trápia také tie najzákladnejšie najviac:).

Odkedy si ma Dušan nakazil spojením "RA" v našich slovách tak to už vidím doslova všade. A trápi ma prečo práve toto spojenie? Prečo pRAve "RA"? Písmenko "R" je veľmi výrazné a nedá sa dáko ogabať nejakým spodobovaním na inú spoluhlásku. Vyskytuje sa okrem AZ JA svetadielu v každom svetadieli v rôznom samohláskovom spojení: afRIka, ameRIka, autRAlia, euROpa a anARktída je obrátene, dalej v najväčšej krajine sveta RUsko. Tiež by ma zaujímalo prečo každý svetadiel začína práve samohláskou??? Neviem ale príde mi to akoby to nebolo celkom dokončené. Napríklad europa sa mi spodobuje na juropa.
Poslední úprava: 16. bře 2014 09:28 od Zendenisko.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

História novej chronológie Fomenkovcov 15. bře 2014 22:32 #4004


  • Příspěvky:5596 Obdržená poděkování 7741
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Človeče , nie som ti ja na Fomenkovcov odborník .A pravdupovediac stále som ako krtko , keď mu rozkopali kopček hliny čo ho chránil- vyvaľujem oči - a bolí ma z toho “ hlava” ...

Na jednej strane ich šialená teória posunu celých dejín a “scvrknutie” 6000 (!!!! ) rokov ( Sumery,Mezopotámia , pyramídy...) do 1000 ročia - to je príliš pre naprogramovaný mozok - záleží asi silne na kapacite HD....chce to spústu giga.

Preprogramovanie vyžaduje veľa vstupov. Na druhej strane fakty , ktorými operujú- ktoré sme si bohvie prečo nevšimli a boli okolo nás v múzeách a galériách ( “i” pred letopočtom, muezínske veže namiesto kostolov, falošný Jeruzalem na púšti s potokom volajúcim sa vraj Jordán- ktorý je bežne široký 10 m a najširší 40 - na ktorý stačí namiesto lode drevené koryto ..) sú reálne a tvrdo žalujúce.

Ak boli Etruskovia podľa nich v i400 tak ani naša VM aj s celým Uhorskom nemohla byť skôr....Mimochodom pyramídy v Egypte sa mali podľa F stavať práve v tomto storočí...

Vôbec sa nemusela VM transformovať- mohli s UH a pravdepodobne existovali obe v jednom- tak ako bol Ivan Hrozný štvorjediný.Podľa toho ako to komu vyhovovalo.

Vždy rád operujem konkrétnimi príkladmi zo súčastnosti- väzmi si ak by dnes nejaký - čo ja viem Maor neznajúci pomerov bol na dovolenke v Maďarsku a spýtal by sa ako sa volá tá krajina hore nad nimi - tak by kľudne pri návrate domov do miestnych novín napísal , že “HORNÉ UHORSKO” - lebo to by mu mohli povedať...

O 50 rokov po blížiacej sa jadrovej vojne a vyhladenej EU aj s celou posranou Amerikou by našli len jediný záznam o strednej Európe v miestnych novinách na ostrovoch , že nad Hungáriou bola Horná Hungária...

S tou 1000-kou rokou s tebou nemôžem súhlasiť.Aj mňa tieto šokové správy prinútili rozmýšľať nad výmenou generácií a či sa dá zblbnúť ľudský cicavec tak rýchlo. DÁ.

100 rokov totiž podľa mňa treba rátať nie ako výmenu 2 generácií po 50 rokoch, ale ako výmenu 5 generácií po 20 rokoch a to už je KURVAHOŠIGUTENTAG ďaleko väčšia dávka vloženej tvorivej a ničiacej energie !

A práve preto ani v daľšom bode nesúhlasím.Ľudstvo sa za takú dobu dokáže kurevsky zmeniť ! Opäť príklad z nedávneho života .

Môj starý otec , ktorý zomrel skoro 90 ročný sa narodil koncom 19 storočia ešte v Rakúsko Uhorsku- Cisárstve.Kde ešte vojnu riešila Husárska jazda ozbrojená šabľami - samozrejme už bolo delostrelectvo a pušky, ale predsa.

Bojoval v I. sv. Jedinými médiami tej doby boli noviny a po dedinách ešte bubnovali správy na námestí...Revolučné zmeny v Rusku a jeho premenu na Sovietsky Zväz.Vstup rozhlasu do mediálneho priestoru.

Zažil a žil v prvej Československej republike a aj prvé keci o “demokracii”.Zažil II.sv.vojnu.Prvú Slovenskú rep. Zmenu na nové Socialistické Československo. Revolučný vstup TV do mediáleho priestoru.

Ľudstvo letí za hranice našej atmosféry , na mesiac vraj...

Studenú vojnu, súdy a stihomam socializnu v 50-tich rokoch,1968 rok, postupné slabnutie myšlienky socializmu .

Skoro sa dožil 1989- prevratu a vzniku nového Slovenského štátu.

To všetko v čase výmeny 5 generácií .Skús si predsatviť - a premietnuť v hlave , koľko nových budov, mrakodrapov , celých miest, ropovodov, plynovodov, priahrad, mamutích fabrík , sa postavilo za tých LEN 5 generácií.

Koľko vedeckých objavov bolo realizovaných v priemysle- plasty, nové zmäsy kovov, čipy, počítače, bezdrôtová komunikácia..Kriste ani sa to vymenovať nedá.

Len časť tej cesty časom som s ním šiel aj ja - časť už aj moje deti.každá generácia vyprodukuje neskutočný vývoj a tlak na svoje okolie.

A napriek tomu niekto ťahá nitkami zo zákulisia a dáva tomu chaosu nejaký zasraný smer a OBLBUJE nás...

Cirkev sa nestransformovala.Rozpadla sa .A to využila silnejúca “liberálna” opozícia v EU :woohoo: ( už vtedy) a vytvorila si vlastnú variantu kresťanstva. S čím logicky nemohli súhlasiť ostatné časti bývalej ríše.

To je pravdepodobne za tím chaosom, ktorý pomali vykukáva spod skrine histérie- tie tajomné zistenia , že sme vlastne boli akýsi Ariáni dávno pred tím než nás prišli “poľudštiť” 2 teplí bratia.Tá tajomná ríša sv.Jana kdesi v ázii...Judaizmus- ktorý má , ako sa ukazuje aj s celým jeho Starým zákonom ( páči sa mi ruský výraz “ VETCHYJ ZAVÉT” ) len 600 rokov spolu s Islamom...

Pred kristom sa proste datovalo asi od toho veľkého víťazstva nad žltou rasou vo VEĽKEJ SVETOVEJ pred 7522 rokom. To je tiež fakt a žiadna Fomenkovčina.

RA stíha aj mňa. RA patrí - k veľmi starým základným ( niečo ako mantrickým ) slovám spojených ich výrazným výdychovým zvukom s vybráciami . Venujú sa tomu ľudia v rusku a prichádzajú na mnohé zaujímavé veci ( je v tom zamontované aj to ázijské, tibetské a samozrejme Indické kadečo) . Súvisí to aj s ruským pokrikom / aj našim/ bojovým U RÁÁÁÁ čo je doslovne U BOHA RÁÁÁÁ- čiže vlastne S BOHOM RA DO BOJA. Ale nielen to- odporúčajú ho ako ranný výkrik do prírody pri vychádzajúcom slnku.Má nabýjať energiou.Mi máme už prerobené HU RÁÁÁ. Ale boh tam je stále. Vševidiace oko RA- roha - sokola...kola- slnka...

Zaujímavé , že RA sa nejak vyhlo Indickému kontinentu. Alebo zatiaľ o tom neviem. Ani p.Hromník nespomína...Ale zas silne sa prenieslo do 1 Romejskej (možno tiež pôvodne RAmejskej / A RA MEJCI , AR MÉNI, a ÁRIJ - u nás O RÁ Č- O RA Ť, Á RA LO- pluh- rusky , ÁR dodnes kus zeme .../ ríše v Egypte.
Poslední úprava: 16. bře 2014 07:19 od Dušan.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: martinn1983, Ramiannka

História novej chronológie Fomenkovcov 16. bře 2014 22:58 #4009

  • Avatar uživatele Denis
  • Denis
ch RA pať, ta RA ť, s RA ť, p RA ť, k RA t, sk RA t, d RA p, dokoncy aj u RA d, aleboi h RA d. Vyzerá to že sme RApKA či. KRava, KRv, KRistus, KRutosť, KRotiť, KRmiť, KRdel, KRokodil, KRasa a možno sme teda aj aj KRkači.
Hura, hura je od pokrikovania anglických velitelov v cárskych službách na vojačikov, je to rýchlo, rýchlo.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

História novej chronológie Fomenkovcov 17. bře 2014 10:05 #4011


  • Příspěvky:5596 Obdržená poděkování 7741
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
čítať , čítať, hľadať informácie a nerobiť unáhlené závery...

( radšej sa budem 8x z10 mýliť , ako razolútne zavrhovať a myslieť si že mám 100% pravdu..)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: martinn1983, Ramiannka, ivko

História novej chronológie Fomenkovcov 17. bře 2014 11:47 #4013


  • Příspěvky:984 Obdržená poděkování 1687
  • Avatar uživatele ivko
  • ivko
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 60
Veru tak, Dušan, pri hypotézach Fomenkovcov treba zapnúť zdravý sedliacky rozum na najvyššie obrátky, zapojiť hlavu, srdce, dušu, svedomie, všetko preverovať a dumať a snažiť sa nepodľahnúť vábivej, novátorskej, (ale či aj pravde bližšej???) hypotéze.Alebo nepodľahnúť zatuchlej starej "pravde".
Zdravý sedliacky rozum, to je veľká výhoda v porovnaní s mentormi jednej pravej pravdy.
Tak nech sa darí.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: martinn1983, Dušan

História novej chronológie Fomenkovcov 18. bře 2014 10:45 #4028


  • Příspěvky:5596 Obdržená poděkování 7741
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
V odkaze o Etruskoch na Bialczinskom bolo aj o RA :

" Czy jak drugi morfem ‘ra’, występujący w licznych wyrazach oznaczających siłę, bądź moc (Rawa; ‘ra-wa’ ; ‘moc(gród)-tu’). "
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.288 sekund


Copyright © 2013.Ramiannka All Rights Reserved.