Nepoznaná História

Main Menu

Login Form

paypal

  • Currency:
  • Amount:

Counter

02267045
Today
Yesterday
This Month
All days
164
323
6220
2267045
Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Diskusia nie len tak ...k zamysleniu

Diskusia nie len tak ...k zamysleniu 29. lis 2015 08:15 #11694


  • Příspěvky:5582 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Kto do teba kameňom, ty do neho chlebom ?
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Diskusia nie len tak ...k zamysleniu 29. lis 2015 13:02 #11695


  • Příspěvky:1103 Obdržená poděkování 2035
  • Avatar uživatele IvanSk
  • IvanSk
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 55
Tak som to nemyslel Dušan, každý má právo a povinnosť sa brániť pokiaľ je napadnutý. Zabiť vraha nieje zločin.

Problém vidím v tom že ako USa vedie agresívnu politiku a ospravedlňuje to bojom proti terorizmu, tak isto vedie Rusko agresívnu politiku voči iným krajinám a podáva to ako obhajobu svojho teritória respektíve ohrozenie svojich vonkajších hraníc. A to je imperializmus USA ani Rusko nemajú vonkajšie hranice majú len svoje.
Ruské záujmy mimo Ruska to je imperializmus, bez urážky.
Rusko má právo brániť svoje územie ale ruské záujmy mimo Ruska sú rovnaká fráza ako americké záumy na blízkom východe a celom svete.

Rusko útočí v Sýrii oficiálne na islamský štát ale islamský štát je v Iraku a po druhé islamský štát reálne zatiaľ neexistuje. Ohraničiť hranice teroristickej organizácie je blud. Islamský štát nemá hranice je všade. Má bojovníkov všade a pomáhajú mu tajné služby krajín, ktoré proti nemu akože bojujú. Vybombardovať Sýriu je jednoduché ale efekt to bude mať presne opačný, zničená krajina, infraštruktúra, vláda to bude raj pre teroristov. Rusko podporuje a sú dôkazy že zasahuje do konfliktu separatistov na východe Ukrajiny.
Niesom žiadny bláznivý mainstreamový idiot ktorý Rusko démonizuje a ktorý na Rusko zvaĺuje ešte aj výbuch Fukušimy ale mainstream vie prečo ide proti Rusku, v konečnom dôsledku ak niekoho nezmyselne obviňujete vyvolávate v ľuďoch opačné pocity , súcit s nespravodlivo obvineným. Je to dualizmus tlačiť na pílu všetkým proti Rusku je vlastne rovnaké ako Rusko velebiť. Pretože nikto nieje ochtoný veriť podobným drístom, namä ak ste nekritický voči druhému molochovi zo západu.

Ja si len nehcem vyberať imperialistické strany nechcem si vyberať mezi USA, Čínou a Ruskom najmä keď vidím že všetky tieto štáty a ich vlády presadzujú rovnakú agendu len inak citovo podfarbenú. Američania si myslia že ochraňujú celý svet pred zakuklenými komunistami a netvormi z Ruska a Číny, pred teroristami a oslobodzujú všetkých nepravodlivo uväznených, importujú slobodu a ich hodnoty. Rusi si myslia že oslobodzujú krajiny od amerického imperializmu, namyslenosti, terorizmu, a vraždeniu. Je to ten istý model obrátený naopak. Raz sa cítia ublížení američania, zato že podĺa nich celému svetu pomáhajú a potom Rusi že ich kritizujú za to že bojujú proti americkéhu imperializmu a pritom obe strany robia to isté.


Ale to je jedno nikoho nepresviedčam. Je to len vaša vec ako sa k tomu postavíte. Skôr mi je ĺúto že sa tu odvádza pozornosť na Islamský štát, zrazu už aj Francúzsko je v koalícii s Ruskom v Sýrii a nedávno Hollande vyhlásil že Francúzsko zruší dodržiavanie dohovoru o ľudských právach, takže bude možné ľudí mučiť, ztvárať bez reálne podložených obvinnení a pod. Na Slovensku len nedávno Fico ohlásil legislatívu ktorá bude zatvárať nevinné osoby na základe ničoho, respetíve falošných nepodložených obvinení. Európske štáty idú obmedzovať slobody občanov a vytvárať totalitu odvolávajúc sa na teroristov a zvyšovanie bezpečnosti.

A nikto nič ... všetko prebieha bez problémov. Občanov budeme zatýkať za nič, nakoniec im aj deti odoberieme a oni sa budú kukať a povedia to je predsa zákon! Zákon je zákon, nedá sa nič robiť.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Diskusia nie len tak ...k zamysleniu 02. pro 2015 21:30 #11724


  • Příspěvky:4258 Obdržená poděkování 5426
  • Avatar uživatele Ramiannka
  • Ramiannka
  • Administrator
  • OFFLINE
  • Karma: 77
Dopis Víta Pokorného válcuje internet

Proč žaluje Evropu a proč žaluje Francii? Necháváme ho v plném znění. Již nyní text Víta Pokorného sdílelo více než 21 tisíc lidí.

Toto je dopis rozhořčeného Čecha. Proč žaluje Evropu a proč žaluje Francii? Necháváme ho v plném znění. Již nyní text Víta Pokorného sdílelo více než 21 tisíc lidí. V čem je jeho síla? Posuďte sami!

Je suis France? Aneb mám si svou tvář na profilovce Facebooku zabalit do francouzské trikolóry? Ne, kamarádi, neudělám to. A to nikoliv proto, že bych snad nesoucítil s dětmi, které při náhlém útoku v Paříži přišly o své rodiče, nebo s mrtvou studentkou, která už nikdy nedopíše svou téměř hotovou bakalářskou práci. Předčasně a nedobrovolně odešlo více než 130 lidí, další stovka je v kritickém stavu v nemocnici, další tři stovky jsou „jen“ obyčejně zranění. Je mi jich nesmírně líto, ale na pozadí jejich oběti napřahuji ukazovák, ukazuji a nekompromisně ŽALUJI:

Politici Evropské unie, špičkoví představitelé bohatých a humánních západních států, TO VY jste umožnili, aby americká politika a Vaše servilní nečinnost rozvrátily stávající fungující politické systémy v Sýrii, v Eritrei, v Iráku, Afghánistánu, v Libyi, v Súdánu, v Čadu a ve spoustě dalších států.

TO VY jste zapříčinili konec obvyklého fungování těch krajin, vznik stovek nepřehledných kmenových bojůvek a stav, kdy v těch zemích neexistuje bezpečí a každý tam zápasí s každým.

TO VY jste odpovědní za dodávky zbraní tu jedné, tu druhé bojující skupině, v podstatě každému, kdo zaplatí příslušný bakšiš do Vámi spravované státní kasy.

TO VY stojíte za nekonečným proudem pologramotných černochů, který směřuje za svou lepší ekonomickou budoucností do Evropy. Mladí muži, kteří k nám z velké části přicházejí (třebaže fotografie v novinách jsou plné starostlivých maminek a plačících dětí bez teplého svetru), mají v kapsách tu stovky, tu dokonce tisíce eur či dolarů. Podle našich novin ale ti lidé pocházejí z nejchudších poměrů a utíkají před válkou ve své zemi. Tfuj, říkám a uplivávám si před novinářem, který to napíše. Jak dlouho si myslíte, že budu věřit pohádkám, kdy se mi snažíte říct, že chudá a početná rodina prodala veškerý svůj majetek (předtím už poničený válkou a zkonfiskovaný islamisty) a poslala jednoho svého zástupce do Evropy? Jsem podstatně bohatší než „chudá africká rodina“ a nedám dohromady několik tisíc eur, když jedu na dovolenou. Prostě si to nemohu dovolit. A Vy mi budete donekonečna lhát, že ty peníze v jejich kapsách jsou JEJICH???

JAK TO, že neumíte ochránit vnější hranici Schengenského prostoru a tisíce hodin Vašich schůzek končí jen bezduchými prohlášeními, která nic, ale SKUTEČNĚ NIC neřeší?

JAK TO, že bohatá Evropa, disponující mimo jiné nejmodernější vojenskou aliancí NATO se superdokonalými zbraňovými systémy, neumí udělat pořádek na svých hranicích a dovolí, aby nám tu chodily statisíce neregistrovaných lidí bez dokladů nebo se smyšlenou identitou?

JAK TO, že dopustíte vznik celých zakázaných (eufemisticky nazývaných) „no go“ zón uprostřed našich evropských velkoměst, kam se Belgičan, Francouz nebo třeba Švéd bojí chodit, kde neplatí slovo policisty a kde snad, nedej bůh, už nyní vládne právo šaría?

JAK TO, že máte peníze na to, abyste živili, šatili, ubytovávali a školili třeba v jazyce statisíce přivandrovalců, abyste je přepravovali vlaky či dokonce letadly, abyste jim zabezpečovali zdravotní péči? Víte, co dělá náš bezdomovec, kterému exekutor kvůli dluhu 50 000 sebral střechu nad hlavou a odsoudil ho k doživotní existenci v šedé ekonomice? Když je mu zima, zaleze k rourám dálkového topení někde u plotu teplárny, když má hlad, jde vybírat kontejnery, a když ho bolí břicho, prostě jen tiše trpí a léčí se snad ukradeným rumem. Žaluji, že o Františka Nováka či Pepu Koudelku se postarat neumíte, zatímco Mohamedu Al Ibn Azízovi v téže situaci zajistíte z našich společných peněz dům, lékaře, sociální péči, kapesné, mobilní telefon a právníka. Ku*va, proč??

Nedivte se pak, že radikálové zneužijí tuhle Vaši pseudopohostinnost a ve jménu Alláha tu začnou střílet nebo vyhazovat do povětří tu metro, tu vlak, tu autobusy, nebo třeba fotbalové stadióny či koncertní sály.

Jak dlouho ještě budete pobírat své královské platy a za zdmi svých paláců, chránění státem bodyguardů, donekonečna vydávat svá prohlášení, která jsou (a teď to napíšu fakt na plnou hubu) k hovnu? Kdy konečně se postavíte za svoje voliče, za nás Evropany, a kdy konečně začnete něco pořádného dělat?

Kolik ještě musí přijít útoků, kolik nevinných tatínků musí být zabito, kolik evropských maminek musí být znásilněno, abyste pochopili, že tohle všechno je jen a jen VAŠE chyba?

A proto ne, já nejsem Francie a moje profilovka není zahalena trikolórou. Stojím proti Vám s odhalenou tváří, ukazuji na Vás a žaluji. A budu to dělat čím dál tím častěji a čím dál tím hlasitěji. Nebojím se.

zdroj:
wmmagazin.cz
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Metod J. Sláv

Diskusia nie len tak ...k zamysleniu 02. pro 2015 22:30 #11729


  • Příspěvky:5582 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Banáš sa rozkokošil…

www.parlamentnelisty.sk/arena/monitor/Jo...dcovia-Europy-256264

" Navštívil som viacero islamských krajín a zamýšľam sa, prečo nás moslimovia, ale nielen oni, vidia ako novodobých križiakov. Možno si neuvedomujeme, ako pôsobí kresťanský symbol – kríž, na nekresťanov. Môj priateľ v Indii sa ma spýtal: „Ako má nekresťanský svet vnímať kresťanov, keď je vašim symbolom popravný nástroj?“ Aký by sme my mali názor na ľudí, ktorí by nosili na krku symbol šibenice alebo samopalu? A pritom Kristus nikdy symbol rímskeho kríža nepoužíval, symbolom raných kresťanov bola ryba alebo kríž rovnoramenný ako symbol rovnováhy. Možno tí, ktorí zvolili popravný nástroj za symbol kresťanstva, presne vedeli, čo robia. Nahnali nám strach. Ich nasledovníci v naháňaní strachu pokračujú. Pretože strach je najlepším a najistejším nástrojom na ovládanie ľudí."
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Metod J. Sláv

Diskusia nie len tak ...k zamysleniu 03. pro 2015 10:31 #11733


  • Příspěvky:5582 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Samotný článok p." Pozorovateľky" je zaujímavý .

aeronet.cz/news/schyluje-se-k-boji-bud-a...-a-vitezem-se-stava/

" Turecko hraje vabank – je loutkou v rukou USA. Evropu mají oba v moci jak přes hrozbu světového konfliktu, tak přes uprchlíky a vznik evropského kalifátu. Spojené státy hrají podobný vabank – na Evropě jim nezáleží a čím hůře, tím lépe, protože válka v Evropě pro ně už dvakrát znamenala zisk. Pouze Rusko ví, že nad vším je globální elita, které nejde ani o Turecko ani o Evropu a ani o USA, ale jejím zájmem je Čína a Írán. Čínský juan se právě stal součástí měnového koše MMF a Čína dobývá Evropu. Čím byly ve 20. století USA, tím se nově má stát Čína, mezitím je Rusko. Rusko, které porazilo Osmanskou říši a které právě koncentruje vojenské síly kolem syrské Latakie a kde mu soupeřem mají být USA a NATO. Situace vůbec není bezpečná.

Vítězem se stane ten, kdo vytvoří Kurdistán. A vítězem bude každý, komu nehrábne, což nejvíce hrozí u Turecka. "
Poslední úprava: 03. pro 2015 10:31 od Dušan.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Metod J. Sláv

Diskusia nie len tak ...k zamysleniu 09. pro 2015 16:49 #11772

  • Avatar uživatele budha
  • budha
Prečo nacionalistické spolky na Slovensku od nepamäti tvrdia, že Slováci sú slovania, že sme nejaký národ a máme byť na svoj pôvod hrdý? Ja osobne s týmto názorom absolútne nesúhlasim a považujem ho za šialenosť. Slovenský národ je obrovským mixom najrôznejších národností snaď v celej Európe. Dokonca sa o tejto veci podobne vyjadril aj súčasný predseda národniarov za SNS pán Andrej Danko v jednej relácií na TA3. Stačí si napríklad v meste otvoriť oči, pozrieť sa na ľudí a tento fakt každý nezaslepený jedinec musí potvrdiť. Vezmite si taký juh Slovenska - veď tam je to samí maďar. Západné Slovensko je zmes nemcov, židov a ktovie čoho. Ja sám mám nemeckých predkov a to som kedysi dávno, keď som bol ešte mladý a sprostý vykrikoval, aký som hrdý Slovák! Figu borovú! Boli to len reči oblbnutej mysle! Pokračujme však - východ Slovenska, tam je to zase prevažne ukrajinský a rómsky mix obyvateľstva - nemám na mysli samotných rómov, ale tých akože "slovákov". Sami musíte uznať, že kopa z nich má k rómom naozaj veľmi blízko, tie čiernovlasé a tmavooké slovenky so zaujímavým temperamentom to predsa potvrdzujú. Slovanská rasa vyzerá veru naozaj inak. Čo je na tom zle, že si niekto zo Slovákov zahol v minulosti s peknými rómkami? O tom sa však nehovorí a tieto mnohé mixnuté, krásne temperamentné devy sú automaticky brané ako "slovenky", pričom sa jedná v skutočnosti o slovenky s rómskymi koreňmi a krvou. Sever Slovenska sa mi ťažko hodnotí, ale je pravda, že k Poliakom majú naozaj blízko. Pýtam sa teda, čo sú to vlastne Slováci? Ako môže bežný človek charakterizovať typického Slováka? Podľa čoho? Černoch je čierny, Róm je tmavý a vyzerá ako čert, Žid je zase škaredý, ale aký je teda príklad takého typického Slováka? Dokáže niekto odpovedať a vyvrátiť môj názor, že Slováci sú v skutočnosti mix rôznych národov - jednoducho zlepenec, križenci?
Poslední úprava: 09. pro 2015 17:02 od budha.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Diskusia nie len tak ...k zamysleniu 09. pro 2015 17:40 #11773


  • Příspěvky:5582 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Pán Budha,očividne nečítate nič na tejto stránke.Alebo nedochádza.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Metod J. Sláv

Diskusia nie len tak ...k zamysleniu 11. pro 2015 08:48 #11778


  • Příspěvky:52 Obdržená poděkování 144
  • Avatar uživatele S.VenGors
  • S.VenGors
  • Pokročilý
  • OFFLINE
  • Karma: 21
Pán Budha a podľa vás kto sú potom Maďari? viď. www.tajnedejiny.sgo.sk/?p=1640

Kto sú potom Poliaci, Nemci, Rakúšania, Švédi, Nóri, Francúzi, Gréci, Taliani a ďalší viď. www.eupedia.com/europe/european_y-dna_haplogroups.shtml alebo www.eupedia.com/europe/european_mtdna_ha...oups_frequency.shtml

A ako je to vlastne s jazkom? Tzv. románske a germánske jazyky s primárne skonštruované na báze latinčiny. Maďarčina je takmer tak umelá ako esperanto... kto sú teda tí Maďari a Nemci, ktorých vo vašom príspevku spomínate? A kto sú vlastne židia? Rozmiete vôbec tomu čo tu tvrdíte?
Poslední úprava: 11. pro 2015 08:49 od S.VenGors.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Ramiannka, Dušan, Metod J. Sláv, slovien, Atamann

Diskusia nie len tak ...k zamysleniu 11. pro 2015 08:52 #11779


  • Příspěvky:52 Obdržená poděkování 144
  • Avatar uživatele S.VenGors
  • S.VenGors
  • Pokročilý
  • OFFLINE
  • Karma: 21
Koniec peňazí! Finálny útok na slobodu občana! Budeme ešte trpko plakať

romanbednar.blog.pravda.sk/2015/12/08/ko...e-este-trpko-plakat/

Na toto už upozorňujem ľudí v mojom okolí už minimálne 10 rokov. Jediné riešenie zo spoločensko-ekonomického modelu, ktorý momentálne "uctievame" je stiahnutie fyzických peňazí z obehu alebo veľká vojna, pričom obe smerujé k totalizácii a a bsurdnému otroctvu ľudstva.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Ramiannka, Dušan, Metod J. Sláv, Jozef Stanislav VŠ, slovien, Atamann

Diskusia nie len tak ...k zamysleniu 11. pro 2015 23:40 #11786


  • Příspěvky:4258 Obdržená poděkování 5426
  • Avatar uživatele Ramiannka
  • Ramiannka
  • Administrator
  • OFFLINE
  • Karma: 77
Dušan napsal:
Pán Budha,očividne nečítate nič na tejto stránke.Alebo nedochádza.

Nielen že nič nečíta, ale zjavne vôbec nerozumie ničomu, čo tu píšeme, smutné je, že som mu dala druhú šancu aj po tom fiasku spred dvoch rokov, pamätníci určite pamätajú.
Tak Budha, daj si život do poriadku, odsťahuj sa pre mňa za mňa trebárs aj na Mars, ale na webe ramiannky si skončil.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Dušan, Metod J. Sláv, Atamann
Vygenerováno za 0.305 sekund


Copyright © 2013.Ramiannka All Rights Reserved.