Nepoznaná História

Main Menu

Login Form

paypal

  • Currency:
  • Amount:

Counter

02270711
Today
Yesterday
This Month
All days
55
117
1734
2270711
Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Diskusia nie len tak ...k zamysleniu

spravodajské hry? 23. čec 2014 06:37 #6171


  • Příspěvky:711 Obdržená poděkování 1533
  • Avatar uživatele eliot
  • eliot
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 61
Na této stránce (v ruštině)
voicesevas.ru/news/yugo-vostok/2961-sbit...t-obnovlyaetsya.html
je hodně údajů. Jeden kousek jsem si dovolil převést. Je to skutečně hodné přemýšlení.

“17:28, Informace k přemýšlení
Když reportéři ukazovali rozevřené pasy, byly jasně vidět údaje o cestujících. Členové zahraničních fór nebyli líní a provedli vlastní mini-vyšetřování, během kterého bylo zjištěno, že lidé, jejichž pasy byly ukázány novináři, “skutečně existují”, mají své profily ve “Facebooku”. Avšak, pozor! – profily těchto osob, které nic nespojovalo, byly zaregistrovány ve stejné době: 21. duben 2013. Tyto profily jsou si podobné tím, že nic jiného, kromě fotografií, umístěných v den registrace na těchto stránkách není.
Takže tito uživatelé nemají žádné přátele, žádné publikace, žádné poznámky o oblíbených stránkách – vůbec nic! Stránky jsou prázdné. Podle naší verze, tito jedinci neexistují, jména jsou vymyšlená, fotografie jsou převzaty kdoví odkud, a “Facebook” pro jakési hanebné účely vytváří celou databázi těchto profilů. Jak je dobře známo, “Facebook” je dítětem CIA;
Při jakékoliv letecké katastrofě, první věcí, kterou vidíme na našich televizních obrazovkách, není místo havárie, ale příbuzní obětí, z nichž mnozí dosud neopustili letiště po rozloučení. Nepřetržitě po dobu několika dnů, divák sleduje reportáže o tom, jak příbuzní zahynulých jsou v péči psychologů, jak jsou uskutečňovány rozhovory s psychology a příbuznými obětí.
Co vidíme v tomto případě? Od tragédie uběhly prakticky dny, ale žádný světový kanál neukázal příbuzné obětí katastrofy. Ani na jediném portálu na internetu nenajdete tyto obrázky příbuzných; Také nenajdete žádné rozhovory s příbuznými. Nikde na internetu nenajdete hysterii nad touto tragédií, co by bylo přirozené v takové situaci. Na holandských stránkách je ticho a klid, k materiálům o katastrofě omezený počet komentářů, které se vyznačují chladem a odstupem.”
++++
plotnikk.livejournal.com/548710.html?page=10#comments
lacogroessling.wordpress.com/stranka-kam-se-chodim-rad-podivat/

Есть в России в г.Смоленске Академия ПВО. То, чему там сегодня обучают я не знаю.
Но, в Советском Союзе это учебное заведение называлось Смоленским Высшим Ракетно-Инженерным Училищем. В котором имел честь проходить обучение с 1982 по 1986 годы.
Именно там меня обучали в качестве инженера -ракетчика специалиста систем войсковой ПВО к которой относятся "Оса", "Тунгуска", "Куб" ,"Бук" и пр..

И вот, что хотите делайте со мной, но я никогда не поверю, что после поражением боевой частью "буковской" ракеты весом в 70 кило, какой либо самолет способен продолжать полет, производит снижение высоты, маневры, а после развалится на части, которые упадут на расстоянии нескольких километров друг от друга.

Такое физически невозможно.


news.mail.ru/politics/18966308/?frommail=1

Неверов: Коломойский был способен отдать приказ диспетчерам по Boeing
В распоряжении вооруженных сил Коломойского есть танки, бронетранспортеры, боевые машины пехоты и системы реактивного огня, напомнил Неверов.
Poslední úprava: 23. čec 2014 06:43 od eliot.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Ramiannka, Dušan, ivko

Bismarck 23. čec 2014 16:57 #6180


  • Příspěvky:1653 Obdržená poděkování 2807
  • Avatar uživatele p.hanic
  • p.hanic
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 73
Die merkwürdigsten Begebenheiten und Abenteuer aus dem ... - Seite 1
books.google.ru/books?id=cdIEAAAAIAAJ
Heinrich Friedrich Wilhelm Achaz von Bismarck - 1856
Die Familie von Bismarck stammt aus Ungarn, von wo sie später nach Böhmen und Sachsen und darauf nach der Altmark ... größten Erstaunen das von Bismarcksche Wappen, bestehend aus drei Kleeblättern mit der Krone, in Stein gehauen.
books.google.ru/books?id=cdIEAAAAIAAJ&pg=PA1&
eliot napsal:
"Mohutnost Ruska může být podkopána jenom jeho oddělením od Ukrajiny. Je třeba Ukrajinu nejenom oddělit, ale především postavit proti Rusku, národ rozdělit na dvě části a pak se jenom dívat, jak bude bratr vraždit bratra. Proto musíme najít a vychovat zrádce z prostředí ukrajinské nacionalistické elity a s jejich pomocí změnit uvažování jedné části velikého národa až do toho stadia, kdy bude nenávidět vše ruské. Vše ostatní je jenom otázka času".
Otto von Bismarck německý kancléř v letech 1862-1890 * jeho rod pochádzal z Wengrie

Fórum HLAVNÉ ČLÁNKY Exkluzívne články Múdre slová
Na z´klade pôvodu je dokázateľné, že meterinská reč Bismarcka,
presnejšie jeho rodu bola "lingua Hungarica" dialect "lingua Slavonica"
Poslední úprava: 23. čec 2014 17:00 od p.hanic.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Ramiannka

Diskusia nie len tak ...k zamysleniu 23. čec 2014 20:23 #6185


  • Příspěvky:5585 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Presne. kdesi som zaznamenal ( neviem , kde to bolo, žiaľ ) priame svedectvo súčastníkov z jeho okolia ,ako oslovoval svoju mamu a ako s ňou hovoril…teda- akým jazykom.Môžete hádať….
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Diskusia nie len tak ...k zamysleniu 25. čec 2014 23:22 #6224


  • Příspěvky:1104 Obdržená poděkování 2035
  • Avatar uživatele IvanSk
  • IvanSk
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 55
24. 7. 2014 14:14:31
Prečo Slováci nenávidia Ukrajincov?

Toto je tiež propaganda. Treba neustále vyvsetľovať že náš postoj nieje proti ukrajinský ale proti- genocídny a proti vojnový. Mne Ukrajinci nevadia a neupieram im žiadne práva, ani na ich krajinu ale toto čo robia na východe krajiny ukrajinské silové zložky /určite v spolupráci so západnými pomocníkmi/ je vojnový zločin.

Jedna vec je boj proti separatistom druhá vec je bombardovanie civilných miest a domov. Pokiaľ niekto zámerne ostreľuje civilné domy čo si asi o ňom myslieť? To si myslia, že sme sprostý a že uveríme tej propagande že každý civilista je ruský terorista a separatista? Prečo ani jedno naše médium nedáva zábery z týchto obalstí a tých mŕtvych civilistov čo sa váľajú po uliciach, ženy bez nôh, chlapov s črevami na chodníku .

Keď sa zrútilo posraté lietadlo tak sa tam išli ako supy predbiehať s kamerami a filmovať tie hôrzy a keď každý deň zomiera na východe ukrajiny niekoľko ľudí nič ,ticho, kamery vypnuté ,to isté platí o Sýrii o Izraeli a Palestíne kde zomrelo 800 ľudí, teda oveľa viac ako bolo v tom posranom lietadle, jediná ich chyba bola že neboli privilegovaní západoeurópania holanďania. Sýrčania či palestínčania to sú zrejme ľudia druhej kategórie a Rusi na Ukrajine tiež. Ale ako sa vraví chovaj sa k druhým tak ako chceš aby sa chovali k tebe. Nevážiš si každého človeka rovnako? Ani teba si nebudú vážiť.

Je to hnus a dovojitý meter je stále vidieť.
Poslední úprava: 25. čec 2014 23:28 od IvanSk.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Diskusia nie len tak ...k zamysleniu 26. čec 2014 00:00 #6225


  • Příspěvky:5585 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Pridám perličku z Poľskej kuchyne. Nemajú sa teda Poliaci čím chváliť….Okrem toho , že pod Doneckom bojuje riadna jednotka 800 Poľských vojakov - "zapožičaných " vládou, tak zrušili Poľsko - Ruský rok kultúry- ktorým mal byť r.2015.Celý rok si mali obe krajiny vymieňať svojich najlepších umelcov , výstavy …

Viem nemalo by sa asi globálne hovoriť "Poliaci" tak ako "Američania" - ale ich vláda. Ale , kto iný ak vláda toho , ktorého štátu reprezentuje jeho občanov? Silne pochybujem, že by národ s tým súhlasil- hoci…čo mi môžeme poučovať.Koľko toho čo "naša" vláda robí, by sme schválili ?...
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Diskusia nie len tak ...k zamysleniu 26. čec 2014 07:19 #6226

  • Avatar uživatele Denis
  • Denis
Postoj viacerých tuná je proruský a to znamená že protiukrajinský. Ste proti zabíjaniu, ale ak separatista zastrelí ukrajinského policajta, tak je to podla vás asi nutné zlo, netvrdím že sa s toho tešíte. Aspoň dúfam.
Ráčte si uvedomiť ako tento konflikt vznikol. Ak by sa Putin uspokojil s lúpežou Krymu a ostatnému Ruskému obyvatelstvu na Ukrajine by úplne jasne povedal že je koniec, anexia je ukončená, nič by sa neudialo. Ale on nie, nechal eskalovať napetie. Nechal ludí demonštrovať, organizovať referendá, obsadzovať policajné stanice a vyháňať ukrajinských štátnych úradníkov. Povinnosťou každého občana podla ústavy je brániť svoju vlasť, jej celistvosť. Povinnosťou Ukrajinskej vlády je eliminovať separatistov. Separatisti sú z pohladu zákona kriminálne živly, spáchali mnoho trestných činov, už len útok na policajta je závažný trestný čin v každom štáte. Vláda k tomu použila štandartné prostriedky, teda políciu, ale ak proti polícii bojujú separatisti vojenskými zbraňami, tak je polícia bezmocná a vláda použije všetky dostupné prostriedky ktoré má, vrátane povolania záloh a nasadenia armády. Ak sa proti armáde postavia separatisti ozbrojení ťažkou vojenskou technikou /odkial ju asi majú?/, tak ako asi môže ten konflikt vyzerať? Prečo separatisti neodídu na polia, nevytvoria tam frontovú líniu a tam sa hrajú na hrdinov??? Prečo bojujú v mestách, v obytných blokoch, v priemyselných štvrtiach??? Im hovno záleží na tom, či budú zabitý nevinný civilisti, lebo ak by im na tom záležalo, tak by nebojovali. Áno, nebojovali by.
Ústava každej krajiny ktorá pristúpila k Helsinskému dohovoru dáva občanom právo na odpor akýmikolvek prostriedkami, ak sú porušované ich ludské, teda aj základné občianske práva. Toto sa rusky hovoriacemu obyvatelstvu na Ukrajine neudialo, ich ústavné práva neboli porušené. Ak sa tak aj v jednotlivom prípade stalo, tak sa mali jednotlivci obrátiť na súd, prípadne na medzinárodný súd. Namiesto toho začali prepadať policajné stanice a zabíjať policajtov. Akoby policajt nebol človek. Zasiali vietor a teraz žnú búrku. Stále majú možnosť ten konflikt ukončiť, zložiť zbrane a vydať sa súdnej moci k potrestaniu, alebo môžu odísť do exilu do Ruska. Oni tú možnosť majú, každý deň tak môžu spraviť, jednotlivo, alebo kolektívne. Za každý deň bojov nesú zodpovednosť za životy a utrpenie svojich spoluobčanov.
Čo má podla vás ukrajinská vláda spraviť? Nech sa páči pán Putin, zoberte si kolko chcete a ešte vám zopár kilometrov pridáme!? Vážení rusofili tu na fóre, ste pokrytci. A potencionálni vlastizradcovia Slovenskej republiky.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Diskusia nie len tak ...k zamysleniu 26. čec 2014 10:56 #6227


  • Příspěvky:5585 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Denis, po X-tý krát porušujem sľub samému sebe, že nebudem na teba reagovať , ale AK by som bol hrubián čo NIE SOM, tak by som ti s chuti povedal,že si IDIOT.Ale NIE SOM.takže ti tak nepoviem, len silno krútim hlavou plnou sklamania a v podstate zúfalstva.
Ak si reprezentačnou jednotkou- A TO URČITE SI - istej skupiny spoluobčanov- divým sa , že už dávno nehovoríme maďarsky a nebijeme sa do pŕs , ako hen 100km nižšie , aký sme veľkí Maďari.Je naozaj napodiv , ako sme mohli prežiť s ľuďmi , akých reprezentuješ…Hanba ti.
Poslední úprava: 26. čec 2014 12:47 od Dušan.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Ramiannka, Metod J. Sláv

Diskusia nie len tak ...k zamysleniu 26. čec 2014 11:23 #6228


  • Příspěvky:529 Obdržená poděkování 1310
  • Avatar uživatele Metod J. Sláv
  • Metod J. Sláv
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 71
Denis, týmto si sa definitívne "prezradil" :evil:

Donecká republika a Luganská ľudová republika, vyhlásili samostatnosť, tak ako sme si ju vyhlásili my = T. J. AJ U NÁS TO

BOLA "LEN HŔSTKA POLITIKOV", A NIE "MLČIACA VÄČŠINA" !!! !!! !!!


Kde by si Ty bol, keby "Čechoslováci" začali tankami hájiť celistvosť ČSFR §§§ §§§ §§§


NEŠŤASTIE DONCOV A LUGANCOV PRAMENÍ Z TOHO, ŽE

ŠÉFKA MEDZINÁRODNÉHO MENOVÉHO FONDU VYHLÁSILA, ŽE AK "UGRAJINA" STRATÍ DONECKO,

NEBUDE SCHOPNÁ SPLATIŤ PÔŽIČKU OD "NEJ" (MMF) §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§ §§§


A síce Krym = aj v súkromnom práve DARUJÚCI (tu Ruská federácia ako právny nástupca RSFSR) MÁ PRÁVO ZOBRAŤ SI SPÄŤ
OD OBDAROVANÉHO SVOJ DAR, KEĎ OBDAROVANÝ SA NESPRÁVA PODĽA PREDSTÁV DARUJÚCEHO !!! !!! !!!


Denisi, zdravím Tě, vlastenče ! :evil:
Poslední úprava: 26. čec 2014 11:27 od Metod J. Sláv.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: eliot, Ramiannka, Dušan

Diskusia nie len tak ...k zamysleniu 26. čec 2014 11:25 #6229


  • Příspěvky:1104 Obdržená poděkování 2035
  • Avatar uživatele IvanSk
  • IvanSk
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 55
Denis odporúčma Vám, choďte na východnú Ukrajinu a na Krym a spýtajte sa tamojších občanov či chcú byť súčasťou Ukrajiny alebo Ruska. Viac k tomu nepotrebujete vedieť. Vôľa ľudu a väčšiny je v demokracii vraj svätá. A väčšina ani na východe Ukrajiny ani na Kryme nechce byť súčasťou Ukrajiny., teda dali najavo svoj názor organizovaním ozbrojených jendotiek a uplatňujú ich právo IUS Reistendi- právo odporu proti vláde ak vláda porušuje ich práva. Mám info z prvej ruky.
A tvrdiť, že Putin začal vojnu je prinajemnšom pritiahnuté za vlasy, keby ľudia nechceli Putin by vojnu nikdy nemohol začať. Putin dal separatistom podporu to je pravda. Ale nemyslíte vážne že bolo Putinovou povinnosťou hovoriť separatistom aby prestali organizovať odboj :D Že preto že im to nepovedal vznikol odboj. Oboj by vznikol aj tak. Samozrejme je otázne či by bol v takých rozmeroch.
Povinnosťou každého občana podla ústavy je brániť svoju vlasť, jej celistvosť. Povinnosťou Ukrajinskej vlády je eliminovať separatistov. Separatisti sú z pohladu zákona kriminálne živly, spáchali mnoho trestných činov, už len útok na policajta je závažný trestný čin v každom štáte.

V prvom rade by niekto musel dokázať že Ústava má reálnu hodntu a že vznikla na základe celospoločenskej dohody, že s ústavou súhlasili všetci občania Ukrajiny. A to nikdy nikto nedokáže pretože ústava je občajný kus papiera vymyslený poliikmi aby im udelila právo vládnuť. Okrem toho zabúdate na právo IUS resistendi, právo odporu proti vládte aj štátu.
...Separatisti sú kriminálne živly a bomabrdovanie miest a civilných cieľov na východe Ukrajiny s civilným obyvateľstvom ukrajisnkou armádou je mierová akcia? ŽE?
Pokiaľ viem separtaisti mali vôľu rokovať najprv o federácii to ale zhatila ukrajinská vláda okamžitým použítím sily. Nehovoriac o tom čo sa udialo v Odese kde vyvraždil pravý sektor celú budovu, dávno pred začatím otvoreného ozbrojeného konfliktu.V podstate tam ani neide o východ Ukrajiny ako taký ale o to že na východe je priemyselná časť, bez tejto časti západná ukrajina ekonomicky neprežije.

...Útok na policajta je trestný čin a tu vidieť vaše zmýšľanie. Policajt je zosobnením dobrého štátu ktorý dbá na dobro celého štátu a všetkých ĺudí, preto ho nemožno napadnúť ani v prípade že bude robiť to čo robilo gestapo. To bola tiež len polícia, americká polícia - CIA podporovala v iraku, teroristov ale sú to predsa policajti a obranné zložky, proti tým nemožno vystúpiť ani keby páchali zločiny.

www.protiprudu.org/vysetrovatelia-fbi-v-...-teroristicke-akcie/

Ústavné práva ruského obyvateľstva boli porušené tým, že im bolo zabránané rozprávať sa vo vlastnom jayzku a zakázané sledovať a počúvať ruskojazyčné správy a televízie zo zahraničia, to boli prvé zákony ktoré schválila nelegitímna ukajinská vláda vzniknuvšia z puču bez regulérnych volieb,
To je jedna z ďalších vecí ktoré vôbec nespomínate a síce že vláda ktorá vznikla z puču nikdy nebola demokraticky zvolená teda nemá žiadnu autoritu a už vôbec nieje zastrešená ústavou, teda nemá právo ani vydávať zákony.

Preto táto tzv. vláda nemá oporu ani v ústave a nemá žiadne právo posielať nikoho nikde. Nieto ešte armády. Čiže vy si vlastne sám ... do úst. Na jednej strane sa oháňate zákonmi na druhej tvrdíte že hocikto kto urobí hocijaký štátny prevrat može rozhodovať o Ukrajine ako takej.
V podstate keby som sa ja dostal pučom k vláde na Slovensku a zakázal vám hovoriť v inej ako maďarskej reči, vy by ste to ďla vašich slov rešpektovali pretože vyjadrujem vôľu ľudu cez ústavu.

V prvom rade vy obhajujete genocídu, ktorá sa deje na východnej Ukrajine, čo je trestný čin. Obhajujete zločiny ukrajinskej armády a príslušných zahraničných legionárov ktorý na ukrajine vyvražďujú civilsitov.
Keď poznáte medzinárodné právo viete čo je vojnový zločin a že je zakázané cieľene útočiť na civilné ciele.
Ďalej obhajujete nelegitímnu ukrajinskú vládu ktorú nikto nezvolil a teda je samozvaná.
V prvom rade spochybňujete samého seba a vaše vlastné výroky o tom ako rešpektujete zákony a ústavu.

A je mi absolútne jedno či ma niekto ozančuje za vlastizradcu len preto lebo niesom ochotný zabíjať kôli nejakému štátu, vláde či ústave. Ja chcem s inými žIť pokojne v miery nie sa zabíjať kôli politikom, národnosti, etnikám a žiadny z politikov mi nestojí za to aby som kôli nemu strieľal do akéhokoľvek iného človeka ktorého ani nepoznám. Štátne hranice sú smiešne a tragikomické ospravedlnenie pre ľudskú neschopnosť spolunažívať spolu a rozdeľovať sa kôli jazykom a iným podružnostiam.
Vyššia kultúra nepotrebuje hranice, iba tie nízke, zanikajúce ktoré sa boja že ich niekto iný pohltí.

Ale žite si pokojne naďalej v tomto absurdistane kde brat nepozná brata a ústava či zákony sú vyššie než ľudskosť, morálka a svedomie. Neustále sa stretávam s tým istým a síce že ľudia stále uprednostňujú formu pred obsahom - obal , vonkajšok, bludy namiesto prenikania do podstaty problému. Keď niekto povie že je proti vraždeniu ruských civilistov na Ukrajine je hneď rusofil a vlastizradca. Keď nietko povie že mu nestojí za to brániť hranice štátu a vlády, ktorá sa snaží zotročiť a ožobračiť celý národ tak nieje patriot a mali by ho obesiť.
Mne je absolútne jedno aké práva a zákony existujú na svete, či na Ukrajine ale nieje mi jedno čo bude s tými dotyčnými ľudmi, ktorí tam trpia len preto lebo nechcú byť súčasťou Ukrajiny.
Zákony sú tvorené nami- ľudmi a my niesme otroci zákonov, zákony sú tu na to aby slúžili nám a nievyražďovaniu, genocídam, vojnám. Zákon nieje nadomnou a zlý zákon je každý rozumný človek povinný nerešpektovať. je to to istéč o vojenský rozkaz. Ak vám rozkážu postrieĺať civilistov je rozkaz and vašim svedomím? Potom ste vrah. A to sa ukázalo aj na Norimbergskom súdnom tribulále po 2.sv. vojne i tí čo vykonávali príkazy sú vinní, nielen tí čo príkazy vydávali. Vy sa nemôžete vyhovárať ani na to že vám niekto horzil vojenským súdm a smrťou za neuposlúchnutie rozkazu aj tak Vás odsúdia.

Pokiaľ existuje povera, že sa ľudia majú podrobovať nespravodlivým zákonom, bude existovať aj ich otroctvo.

::Mahátmá Gándí
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: eliot, Ramiannka, Dušan, Metod J. Sláv

Diskusia nie len tak ...k zamysleniu 26. čec 2014 12:32 #6231

  • Avatar uživatele Denis
  • Denis
Dušanovi v jeho rusoslepote nepomôže ani svetena voda, možno ie duševne chory a prestal brať lieky, mozno je rusky agent, možno len prostáčik , ale ty Ivan, ty ešte maš šancu nestať na strane Putinovych zločincov. Ako som napisal, kazdy deň môžu to nezmyselne zabijanie ukončiť.
Rad sa od teba dozviem, ako od dostojnika, ako by mala postupovať ukrajinska strana.
Zakon o jazykoch menšin ukrajinsky parlament neschvalil. Ruštinu teda nikto nezakazal.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.351 sekund


Copyright © 2013.Ramiannka All Rights Reserved.