Nepoznaná História

Main Menu

Login Form

paypal

  • Currency:
  • Amount:

Counter

02270356
Today
Yesterday
This Month
All days
1
102
1379
2270356
Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Diskusia nie len tak ...k zamysleniu

„Frankfurtská škola“ ...k zamysleniu 17. úno 2021 10:54 #19002


  • Příspěvky:1516 Obdržená poděkování 1054
  • Avatar uživatele Jozef Stanislav VŠ
  • Jozef Stanislav VŠ
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 43
p.hanic napsal:
Pokiaľ nacizmus a bolševizmus označíme za kráľov medzi totalitami, tak neomarxizmus je tromfovým esom totality.
(liberálna demokracia je dieťa neomarxistov)
V súčasnosti, liberálny Západ nema čo ponúknuť, len neustále zhoršovanie života v spoločnosti, na jednu stranu, na druhú stranu, kam chcú migranti prísť do horšieho ako mali doma (napr. judikatúrne zmätky na Slovensku, neanglický jazyk), alebo do lepšej Anglie, kde nehrozí vojna a je centrum obchodu?
Poslední úprava: 17. úno 2021 10:55 od Jozef Stanislav VŠ.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Atamann

Diskusia nie len tak ...k zamysleniu 19. úno 2021 16:48 #19020


  • Příspěvky:5585 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
bilaeno1.png

( bývalé ĽUBICE…)
chumajmoslimsk1.png


zdroj:
ibb.co/NyKZwgY
Poslední úprava: 27. úno 2021 22:17 od Ramiannka.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Diskusia nie len tak ...k zamysleniu 20. úno 2021 10:57 #19027


  • Příspěvky:5585 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Odvážny návrh :

Komplicka gangu masových vrahov má vymenovať úradnícku vládu. Hrablo Pellegrinimu, alebo ide o čosi iné?
Totiž na konci júla sme mali 28 obetí, v polovici septembra 35. Za pol roka. Medzitým agent Naď dotiahol na Slovensko expertov na psychologické operácie a civilno-vojenské vzťahy s príslušným softvérom a nám neznámymi inštrukciami od ich nadriadených. Nevydal ich Trump, ale štát v pozadí, ktorý sa neskôr Trumpa zbavil. Objektom PSYOPS nesmie byť nikto v USA, ale spojenci môžu byť. Hlavným nástrojom PSYOPS je vyvolanie strachu obyvateľstva, rezignácie a poslušnosti, rozklad štátnej moci. Ibaže, vždy treba robiť „odpútavacie“ operácie (pozrite si Majstra Sun v „Knižnica obrancov slovenskej vlasti“ www.oziseo.sk) Odpútavacou operáciou je zatváranie sudcov a vysokých policajtov za „hrozné“ hrdelné zločiny korupcie (za závažné ich určil Via Iuris).

Ad 4) Teraz je otázka, či už dozrel čas na vyhlásenie vojnového stavu. Nezabúdajme: v druhej svetovej vojne zahynulo asi 2500 slovenských vojakov, ktorých na front vyslal vtedajší režim (česť pamiatke každého vojaka). V celom SNP (bojovali tam 4 moji ujkovia, teda pokrvní príbuzní), ktoré bolo podlo zneužité na ukradnutie našej štátnosti zločincom Benešom, zahynulo niečo nad 1700 bojovníkov (česť ich pamiatke). Dovedna 4200 v čase horúcej vojny, za 6 rokov. Dnes vo vojne s vírusom takmer o 120% viac za 11 mesiacov. A nikde nepočujeme ani náznak návrhu, či by nebolo múdre vyhlásiť vojnový stav (ešte nie vojnu), nahradiť najservilnejšiu generalitu záložníkmi a konať. Vyvinia sa?

Zapamätajme si: MATOVIČ ODÍĎTE, ALE ÚRADNÍCKA VLÁDA NIKDY!!!Nech sa pozbierajú, vytvoria 76-ku a čistia chliev, ktorý umožnili.

Ing. Peter Švec, p.s.c., RCDS, plk. gšt. v.v., stratég, bezpečnostný analytik, letec


viac na :
www.oziseo.sk/index.php/8-svec-peter/24-...alebo-ide-o-cosi-ine
Poslední úprava: 27. úno 2021 22:17 od Ramiannka.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

z jednej diskusie ...k zamysleniu 22. úno 2021 18:58 #19063


  • Příspěvky:1653 Obdržená poděkování 2807
  • Avatar uživatele p.hanic
  • p.hanic
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 73
Začínám tušit proč musí být na horách všechno zavřené.
Včera jsem sledoval zasedání vlády o prodloužení nouzového stavu.
Byloto docela poučné.
Mimo jiné jsem se dozvěděla, že prý už teď vlekaře objíždějí zahraniční kupci a tlačí na ně, aby jim prodali své horské areály, že jejich nabídka se už nebude opakovat, eventuálně že příště bude ještě nižší (obvyklá laciná obchodní taktika).
Jeví se zřejmé, že dojde k další vlně laciných výprodejů českého majetku a podniků do zahraničních rukou.
Zdá se, že divoká privatizace v devadesátých letech na rozkradení ČR nestačila a že teď jde i o ten zbytek.
Domnívám se ale, že ty hory v tom hrají ještě jinou roli. Působí totiž
naprosto nevěrohodně argument, že na horách se lidi mohou od sebe
nakazit, zatímco ve frontě na testy, kde se hloučkují a debatují
nakažení i nenakažení lidé z širokého okolí na jedné hromadě, tak tam
se podle vlády asi nakazit nemohou. Podivná logika.
Poslední úprava: 27. úno 2021 22:18 od Ramiannka.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Atamann

Diskusia nie len tak ...k zamysleniu 22. úno 2021 21:03 #19068


  • Příspěvky:5585 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Chcel som to pôvodne dať do p.Cvengroša témy, ale je to aktuálna spoločenská záležitosť. SČÍTANIE.

Oskár Cvengrosch: Sčítanie ľudu, alebo ďalší krok k demontáži Slovenska?
19.02.2021


Súčasná hektická doba je ideálna pre nenápadné procesy, ktoré môžu výrazným spôsobom ovplyvniť smerovanie Slovenska v nasledujúcich rokoch. Je už očividné, že organizovaná anarchia je zámerne vytváraná, pričom zámer organizátora spočíva v prvej miere v odvedení pozornosti od skutočných a významných procesov a zároveň chce unaviť obyvateľstvo a znížiť jeho ostražitosť.
V rámci koronahystérie potichu prebieha jeden zdanlivo nenápadný projekt "Sčítanie obyvateľov". Niektorí ľudia upozorňujú na záludnosť takého procesu v dnešnej dobe "zhrbených" slovenských politikov a šašov. V nadväznosti na to vzniká otázka, či sa sčítania zúčastniť alebo ho ignorovať, nakoľko niektoré otázky sú naozaj podivné. Prešiel som si celý proces, skúšal som rôzne varianty a vzhľadom na určité možnosti zneužitia výstupu na ovplyvnenie politicko-spoločenskej situácie na Slovensku, prinášam v nasledovných riadkoch moje subjektívne dojmy a postrehy, ktoré si môže každý osobne preveriť.
V prvom rade treba zdôrazniť, že na drvivú väčšinu otázok človek nemusí reagovať. Môže zanechať prázdne polia a prejsť na ďalšiu otázku. Niektoré z otázok sú však kritické a nevyplnenie by mohlo mať za určitých okolností fatálne následky pre slovenskú štátnosť.

Poďme sa teda spoločne pozrieť na formulár štatistického úradu SR. Stlačením červeného tlačidla "sčítať sa", sa dostaneme na prvý formulár s otázkou, "1. Aké je miesto Vášho súčasného pobytu?", otázka smeruje k tomu, či je zhodný s trvalým pobytom, alebo nie. Toto pole je nutné vyplniť inak sa nedostanete na ďalší formulár. Na druhom formulári: "2. Mali ste od roku 1989 nepretržitý pobyt v zahraničí v trvaní najmenej 12 mesiacov?". Vypĺňate ANO alebo NIE, avšak ak nechcete informáciu poskytnúť, môžete bez vyplnenia prejsť pomocou tlačidla "Ďalej".
Zobrazí sa tabuľka "Nevyplnené údaje", kde je modrou zvýraznené tlačidlo "Doplniť". Ak ho stlačíte, ste naspäť, ak ho odignorujete a stlačíte vedľa nenápadný text "Pokračovať bez doplnenia", otvorí sa ďalší formulár bez toho, aby ste údaje o vašom pôsobení v zahraničí zaznačili.

Nasleduje formulár: "3. S ktorými osobami bývate v byte v mieste Vášho bydliska?". Túto otázku niektorí ľudia na sociálnych sieťach považujú za príliš osobnú. Je na každom z nás, ako sa k nej postavíme, pretože ani túto otázku nemusíte vyplniť a pomocou "Pokračovať bez doplnenia", ju môžete hravo preskočiť.
Nasledujú otázky: "4. Aký je Váš rodinný stav?", "5. Koľko živých detí sa Vám narodilo?", "6. Aké je vaše najvyššie dosiahnuté vzdelanie?", "7. Aké je Vaše zamestnanie?", "8. Aká je adresa miesta výkonu Vášho zamestnania?", "9. V akej časovej periodicite dochádzate do zamestnania alebo do školy?". Všetky tieto otázky je možné ignorovať pomocou "Pokračovať bez doplnenia" a je na vašom zvážení do akej miery, chcete informovať štatistický úrad SR, do ktorého dát majú prístup súčasné vládne elementy a prostredníctvom nich aj ich nadriadené biznis zložky z cudziny.

Po týchto otázkach nasleduje mimoriadne zaujímavá skupina otázok. Prvá je: "10. Aká je Vaša národnosť." K tejto otázke odporúčam pristupovať mimoriadne zodpovedne. Všetkým, ktorí sa cítia byť Slovákmi a chcú, aby aj v budúcnosti jestvovala slovenská štátnosť - Slovenská krajina, kde sa bude rozprávať naším materinským jazykom, nech pozorne vyberú položku "SLOVENSKÁ".

Hneď pod tým je veľmi podivuhodná otázka nasledovného znenia: "11. Hlásite sa aj k ďalšej národnosti?". Toto je mimoriadne zaujímavá záležitosť a môže byť určitým kritickým prvkom v rámci budúceho vývoja Slovenska. Faktom je, že silná maďarská lobistická skupina presadzuje zavedenie maďarského jazyka ako druhého štátneho jazyka na území Slovenska. Ďalšie s tým spojené súvislosti nechcem teraz viac rozvádzať. Súčasní slovenskí vládni predstavitelia sú k tejto lobistickej skupine mimoriadne servilní a je dôvodné podozrenie, že sa iba hľadá spôsob, ako majoritné obyvateľstvo Slovenska - Slovákov nejakým spôsobom takticky dobehnúť. Existencia ďalšej národnosti, je jeden z možných spôsobov, ako to uskutočniť. Verejný odpor voči tejto otázke a jej násilné presadenie naznačuje, že za touto nezmyselnou otázkou sa môže ukrývať nejaký zámer. V tomto kontexte je nutné zvažovať aj vyplnenie alebo nevyplnenie tejto kolónky. Ak ste Slovák a máte pocit, že vyplnením druhej národnosti je možné obmedziť nejakú potenciálnu manipuláciu, je možné využiť ponuku "iná" a napísať tam názov ďalšej národnosti "SLOVANSKÁ". Sme Slováci - Slovania a takéto národné začlenenie by bolo v súlade s historickým vývojom, aj keď "slovanská" národnosť nie je v našej spoločnosti definovaná ani zaužívaná. Na druhej strane treba povedať, že ani "ďalšia národnosť" nie je obsahovo a pojmovo definovaná. Národnosť môže byť len jedna, tak ako človek môže mať len jedno pohlavie: muž alebo žena. Ocitáme sa vo víre vágnych pojmov, ktoré si bude vysvetľovať každý po svojom. "Ďalšia národnosť" je len munícia do zbraní uzurpátora. Aj toto je súčasť prehlbujúcej sa anarchie na Slovensku.
Nasledujúca otázka: "12. Aký je Váš materinský jazyk?", súvisí s predchádzajúcimi, je dôležité dať pozor a správne vyplniť údaj. Ďalšia otázka je tiež pomerne kritická: "13. Aké je Vaše náboženské vyznanie?". Aj táto kolónka je mimoriadne dôležitá. Vieme, ako sa snažia k nám natlačiť moslimských migrantov. Verejnosti je už menej známe, že na Slovensku je na registráciu náboženskej skupiny potrebný počet 50 000 členov. Ak by po sčítaní vyšiel počet ľudí vyznávajúcich islam nad 50000, začnú sa po Slovensku stavať mešity. Neviem, akú stratégiu k tomuto zaujať, azda by mali aj ateisti zvážiť a radšej vyplniť niektorú z kresťanských cirkvi. Každopádne si však treba pri vypĺňaní tejto otázky všetko dobre premyslieť.

Nasleduje kontrola a odoslanie formulára. Na záver je poďakovanie, že ste sa zúčastnili sčítania obyvateľov v roku 2021. Pod poďakovaním sa nachádza "Stiahnuť potvrdenie o sčítaní" a "Stiahnuť vyplnený formulár". Potvrdenie a formulár si nezabudnite stiahnuť a uložiť do svojho PC.

Po vyplnení sčítacích formulárov som si uložil potvrdenia a pokúsil som sa pod mojím rodným číslom sčítať ešte raz. Chcel som si preveriť, či je systém "blbuvzdorný". Na moje prekvapenie sa mi opäť otvoril sčítací formulár a postupne som zadával údaje (alebo ignoroval otázky) ako v prvom prípade. Na konci som vybral inú príslušnosť k cirkvi, aby bola nejaká odlišnosť a formulár som odoslal. Bol som presvedčený, že mi vyhodí chybu a upozorní ma, že už som sčítaný, inak by som sa do toho ani nepúšťal. Na moje prekvapenie formulár odišiel na spracovanie a opäť sa mi zobrazilo poďakovanie, že som sa zúčastnil sčítania obyvateľov. TO JE ČO? Neveriacky som si stiahol "potvrdenie o sčítaní". Na potvrdení bolo číslo formulára odlišné od predchádzajúceho potvrdenia o sčítaní.

Pozrel som na webovú stránku "scitanie.sk" a hľadal som nejaké varovanie, upozornenie či informáciu ozrejmujúcu viacnásobné sčítanie. Nenašiel som nič. Zdá sa, že nie je žiadna ochrana voči viacnásobnému zneužitiu. Dokonca ani elementárne upozornenie. Skúsil som do tretice a naťukal som rodné číslo. Tentokrát sa mi zobrazilo upozornenie: "Dosiahli ste maximálny možný počet pokusov o sčítanie". V priebehu niekoľkých dní som testoval proces vypĺňania formulára a prihlasoval som sa niekoľko krát, zakaždým som však zadávanie pred koncom ukončil a formulár som neodoslal. Je pravdepodobné, že toto bola príčina prečo mi systém vyhodil predmetné upozornenie. Otázne je, keby som nerobil experimenty a vypĺňal jeden exemplár za druhým, koľko by som takto mohol odoslať? Tri, štyri, päť? Každopádne nechtiac som odoslal dva formuláre.

Celkovo možno hodnotiť sčítacie otázky ako prvky nezasahujúce priveľmi do súkromia občanov. Možnosť ignorovania otázok je tiež pozitívny prvok. Na strane druhej dáta do formulára môže nahodiť ktokoľvek, kto pozná vaše meno, miesto bydliska a má vaše rodné číslo. Dokonca je možné realizovať sčítanie viackrát. Ktoré z mojich formulárov bude brané ako pravdivé? Prvé alebo druhé? Alebo oboje? Alebo ani jedno? Čo ak vyplníte formulár a niekto, kto pozná vaše dáta vyplní formulár za vás ešte raz. Ktorý formulár bude pravdivý? Toto sú mimoriadne kritické prvky celého sčítania. Jednoznačne chýba softwarové obmedzenie voči viacnásobnému vyplneniu a upozornenie zo strany Štatistického úradu, čo sa stane v prípade viacnásobného zadania údajov. Taktiež chýba jedinečnosť prístupu oprávnenej osoby vyplniť svoj formulár. Bez tejto jedinečnosti je celé sčítanie nezmyselné a spoločensky nebezpečné.
Keď som druhý krát začal vypĺňať formulár očakával som, že mi systém vyhodí upozornenie, že som už formulár vyplnil a bude odo mňa požadovať číslo formulára. Očakával som, že zadaním čísla sa dostanem do mnou už vyplneného formulára, ktorý si môžem takto skontrolovať, ak by som mal obavy zo zasahovania do dát, prípadne ak by som chcel realizovať nejaké zmeny. Nič také sa neudialo. Systém je očividne veľmi ľahko zneužiteľný.

Ak vezmeme do úvahy súčasný stav, kedy nám chce establišment EU vnútiť moslimov, v situácii, keď naši susedia si brúsia zuby na naše územie, keď zahraničné lobistické skupiny presadzujú na Slovensku cudzie projekty namierené proti majoritnému obyvateľstvu Slovenska, a čo je najhlavnejšie, v stave anarchie najslabšej vlády aká kedy na Slovensku bola, je toto sčítanie obyvateľstva len ďalšou možnou rozbuškou na devastovanie a demontáž Slovenskej republiky.

Na záver som pôvodne chcel napísať, že je tomu potrebné zabrániť poctivým a správnym vyplnením formulára, že treba pomôcť vyplniť formuláre svojim starším susedom, rodičom, priateľom, ktorí nemajú internet, aby sa čo najviac vynechal cudzí faktor ovplyvňovania dát. Po druhom vyplnení formulára mám však pocity mimoriadne zmiešané. Ak sa niečo v procese vypĺňania nezmení, ak som niečo náhodou neprehliadol, musím hodnotiť, že záverečný sumár týchto dát nemôže mať žiadnu vypovedaciu schopnosť, pretože údaje môže vypĺňať ktokoľvek. Naše rodné čísla a adresy kolujú v biznis sfére už minimálne od kupónovej privatizácie. Doslova sa z nimi obchoduje. Podľa toho ako sa to v momente písania tohto článku javí, celý proces sčítania nedáva záruky, že formulár vyplní skutočne osoba, ktorá je vlastníkom rodného čísla. Deklarácia štatistického úradu o tom, že nedôjde k zneužitiu štatistických údajov, sú v tomto momente irelevantné, pretože my nemáme istotu, že dáta vložené do systému sú pravdivé! Aké budeme mať záruky, že tieto ľahko ohýbateľné dáta, ktoré vyjdú z tohto sčítania, nebudú politicky zneužité?

Oskár Cvengrosch

longinus78.webnode.sk/l/ing-oskar-cvegro...demontazi-slovenska/
Poslední úprava: 22. úno 2021 21:04 od Dušan.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Jozef Stanislav VŠ, Atamann, soňa

Diskusia nie len tak ...k zamysleniu 23. úno 2021 09:34 #19069


  • Příspěvky:1516 Obdržená poděkování 1054
  • Avatar uživatele Jozef Stanislav VŠ
  • Jozef Stanislav VŠ
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 43
longinus78.webnode.sk/l/sprava-z-ruska/
Správa z Ruska
18.02.2021
Rusko vykonalo pitvu pacienta s Covidom-19 a... urobil sa veľký objav.

Rusko sa stalo prvou krajinou na svete, ktorá vykonala pitvu mŕtvoly človeka nakazeného Covid-19. Po dôkladnom vyšetrovaní sa zistilo, že Covid-19 neexistuje ako vírus.

Je to globálny podvod. Ľudia zomierajú z dôvodu "zosilneného elektromagnetického žiarenia 5G". Ruskí lekári porušili zákon Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO), ktorý nedovoľuje vykonávať pitvy na telách ľudí, ktorí zomreli na Covid-19. Po období vedeckého skúmania nemožno predpokladať, že ide o vírus, ale baktériu, ktorá vedie k tvorbe krvných zrazenín v žilách a nervov, pre ktoré pacient zomiera na baktériu spôsobujúcu smrť.

Rusko vírus porazilo, tvrdí, že "ide o fellium-intravaskulárnu zrážanlivosť (trombózu) a liečebná metóda je funkčná".
Riešením sú antibiotické protizápalové tablety a užívanie antikoagulancií (aspirín).
To naznačuje, že ochorenie je možné vyliečiť. Podľa iných ruských vedcov nikdy neboli pľúcne ventilátory a jednotka IS potrebné. Protokoly už boli zverejnené v Rusku.
Čína to už dávno vedela, ale nikdy svoju správu nezverejnila.

Zdieľajte túto informáciu s rodinou, susedmi, známymi, priateľmi, kolegami, aby sa dostali zo strachu z Covidu-19 a pochopili, že to nie je vírus, ale jednoducho baktéria vystavená žiareniu 5G. Príčinou je poškodenie ľudí s veľmi nízkou imunitou. Toto žiarenie spôsobuje aj zápaly a hypoxiu. Tí, ktorí sú obeťami, by mali užívať Aspirin-100 mg alebo Paracetamol 650 mg. Covid-19 spôsobuje zrážanlivosť krvi, ktorá u človeka spôsobuje trombózu, a preto následne krvné zrazeniny v žilách. Mozog, srdce a pľúca nedokážu prijať kyslík. Sťažuje sa dýchanie, ľudia rýchlo zomierajú pre nedostatok respiračnej energie.
Lekári v Rusku nerešpektovali nariadenie WHO a vykonali pitvy mŕtvych na Covid-19. Lekári pitvali ruky, nohy a iné časti tela a po detailnom vyšetrení si všimli, že cievy sú rozšírené a žily naplnené krvnou zrazeninou, ktorá zvyčajne brzdí prietok krvi, a tým znižuje prietok kyslíka v tele, čo spôsobuje smrť pacienta. Pri oboznámení sa s týmto výskumom ministerstvo zdravotníctva Ruska okamžite zmenilo liečebný protokol na Covid-19 a podávalo 100 mg aspirínu svojim pozitívnym pacientom. Zároveň začalo podávať Empromak. Výsledkom bolo, že pacienti sa začali zotavovať a ich zdravotný stav sa začal zlepšovať. Ministerstvo zdravotníctva Ruska prepustilo za jeden deň viac ako 14 000 pacientov a poslalo ich domov.
Poslední úprava: 23. úno 2021 10:03 od Jozef Stanislav VŠ.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Diskusia nie len tak ...k zamysleniu 27. úno 2021 16:10 #19087


  • Příspěvky:5585 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Čítam si v tejto dobe plandemickej staršie obľúbené knihy. Teraz je to od Dicka Francisa REFLEX-vydaná 1x v 1962. Už z tohot dátumu je jasné, že psychologická skúsenosť-popisovaná autorom je stará ako ľudstvo a nielen často spomínaný ŠTOKHOLMSKÝ SYNDRÓM“. Citujem tento kratučký úrivok detektivky preto, že podobnosť toho čo sa nám teraz deje nie je očividne náhodná.

Nemotorne ma šťuchol do pleca a takto mi hádam prvý raz prejavil čosi podobné náklonosti. To gesto, viac ako všetky jeho vyhrážky a bliakanie, zapôsobilo na mňa tak, že som mal sto chutí robiť, o čo ma žiadal. Letmo som si uvedomil, že je to reakcia stará ako svet. Väzňovho ducha často nakoniec zlomí láskavosť, nie mučenie. Človek je pripravený vzdorovať a brániť sa iba násiliu. Láskavosť sa k vám prikradne zozadu, bodne vás do chrbta a vaša vôľa sa rozplynie v slzách a vďačnosti. Vybudovať si obranu proti láskavosti je oveľa ťažšie, najmä ak som nikdy nerátal s tým, že takú obranu budem potrebovať...“

( v knihe vydanej Slovenským Spisovateľom v edícii Zelenej knižnice v r. 1987, strana 62. / preklad viera Marušiaková/)
Poslední úprava: 27. úno 2021 16:11 od Dušan.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: lesana

Diskusia nie len tak ...k zamysleniu 28. úno 2021 08:25 #19089


  • Příspěvky:1516 Obdržená poděkování 1054
  • Avatar uživatele Jozef Stanislav VŠ
  • Jozef Stanislav VŠ
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 43
Tomu sa v učených kruhoch (nejako hovorí) a je to dlhodobejší vzťah medzi týraným a trýzniteľom.
Poslední úprava: 28. úno 2021 08:27 od Jozef Stanislav VŠ.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Peter Švec zomrel ..k zamysleniu, Národná koalícia 28. úno 2021 12:03 #19092


  • Příspěvky:1653 Obdržená poděkování 2807
  • Avatar uživatele p.hanic
  • p.hanic
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 73
Divergent • před hodinou • edited

Včera som sem dával jeho verejnú výzvu. Neverím že zomrel na covid - dali ho dole!!!

www.hlavnydennik.sk/2021/02/28/zomrel-pl...a-generalneho-stabu/
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Dušan

Diskusia nie len tak ...k zamysleniu 28. úno 2021 14:58 #19093


  • Příspěvky:1516 Obdržená poděkování 1054
  • Avatar uživatele Jozef Stanislav VŠ
  • Jozef Stanislav VŠ
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 43
Je to smutné! Mohol mať aspoň okolo seba niekoho, čo s ním bol v blízkosti, on to mohol vedieť lepšie ako kdokoľvek, čo sa niečo také stalo vo svete iným, pred ním!
Poslední úprava: 28. úno 2021 14:58 od Jozef Stanislav VŠ.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.437 sekund


Copyright © 2013.Ramiannka All Rights Reserved.