Nepoznaná História

Main Menu

Login Form

paypal

  • Currency:
  • Amount:

Counter

02260419
Today
Yesterday
This Month
All days
73
251
5144
2260419
Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Preppers - BUĎ pripravený!

Preppers - BUĎ pripravený! 08. dub 2014 08:04 #4643


  • Příspěvky:5572 Obdržená poděkování 7736
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Nie náhodou Soroš a podobná zberba ako prvých dotujú a podporujú "mimovládne" ochranárske spolky.Ich fanatizmus hraničiaci často s extrémizmom sa dá super využiť...Pamätáte sa niektorí ( tí strší.. :) ) , ktroré organizácie -až politické strany boli najkaktívnejšie v 90-tom po prevrate ? Dnes ani pes po nich neštekne...
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Preppers - BUĎ pripravený! 09. dub 2014 03:46 #4667


  • Příspěvky:1098 Obdržená poděkování 2035
  • Avatar uživatele IvanSk
  • IvanSk
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 55
www.facebook.com/PsychopathsRuleTheWorld
www.makrosvet.sk/index.php/2013-07-19-13...orporatni-psychopati

www.czechfreepress.cz/tema-tydne/1-psych...-ovlada-99-lidi.html

na tomto odkaze sa dá demonštrovať ako sa može dobra vec vymknúť z pod kontroly a zneužiť na zlé účely.
Otázkou zůstává, opravdu je jen toto 1% lidí odpovědných za všechno zlo? Přibližně 4 - 5% lidí ve společnosti trpí disociální poruchou osobnosti. Jde také o citově chladné bytosti s velmi nízkou empatií. Tito lidé nerespektují autority a zažité normy.

To je síce pekné lenže do tejto kategórie može spadať nakoniec ktokoľvek kto nieje tupa ovca a nebude rešpektovať systém len preto že je zaužívaný. Bude pre to psychopat? Samozrejme že nie ale pre istotu ho do "zoznamu" zapíšu.
Veď celá psychopatická štruktúra drží po kope práve na autoritách oni nevedia prežiť v súťaživom prostredí, pretože psychopati nikdy neporacujú oni žijú z energie a výrobkov druhých ako paraziti. Preto potrebujú hierarchický systém, protebujú rozhodvať rozkazovať a byť v rebríčku nad inými, aby si udržali poddaných a stádo ktoré možu vysávať. Keby museli súťažiť s každým normálnym hrnčiarom, kováčom, pekárom, elektrikárom nikdy by neprežili, pretože oni nemajú talent na nič iné než na podvody, krádeže a príživnícky život.
A práve autoritárske pyramídové systémy založené na prísnej hierarchii a nespochybňovaní autority a poslušnosti voči zaužívaným pravidlám nehc sú akékoľvek sú plné psyhcopatov. Trebars len štát obrovská moc koncentrovaná do vlády a štátneho aparátu, stačí sa stať premiérom či založIť si stranu a vyhrať voľby a celá moc je vo vašich rukách. Korproátny systém je to isté generálny riaditeľ či manažér majú všetko pod palcom a ostatní robia na nich za almužnú bez možnosti čokoľvek ovplvniť. Naproti tomu slobodný trh ktorý by umožnil výmenu tovarov a výrobu mimo korproácií, štátom nepredraženú zybtočnými reguláciami a zdaňovaním by ich dokázal položiť na lopatky.

Bez hierarchických autoritatívnych systémov sú parazity odkázané samé na seba. Samozrejme nejaká organizácia a zákony vždy musia existovať aj hierarchické systémy ale nikdy to netreba preháňať. A hlavne netreba do žiadnej pozície dávať ptíliž veľa moci a práv.

A navyše čo je to za výraz zažitá norma? Ked sa dnes narodí dieťa a zažije korporátny fašizmus a polku života prežije v korporácii za pásom bez dobrého finančného ohodnotenia tak pre to dieťa to bude tiež norma? Ono si ani neuvedomí že žiť sa dá aj inak lebo to nebude poznať.
Poslední úprava: 09. dub 2014 03:48 od IvanSk.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Jozef Stanislav VŠ

Preppers - BUĎ pripravený! 09. dub 2014 20:54 #4687

  • Avatar uživatele Denis
  • Denis
IvanSk napsal:
ONo keď sa niečo začne preháňať a vytratí sa rovnováha a zmysel tak to začne aj škodiť a greenpeace či rôzne podobné spolky skôr prezentujú ja to volám zelený fašizmus nie zdravý rozum.


A to isté platí aj v ochrane prírody. Nemožno niekoho nútiť. Pokiaľ sa začnú ochranári montovať do zákonov zotročia nás pod "zámienkou vyššieho dobra a ochrany prírody". Ochranárom vadí, že niekto spotrebuje pár litrov vody na umývanie auta ale už im neprekáža, že to tu sprejujú rôznymi s.ačkami z lietadiel. To už je "konšpirácia". Kam povedie takýto štýl práce ? ,,Vadí mi že používaš denne 20 litrov vody, štát ti to musí zakázať, povolíme ti dennú dávku 10 litrov" atď... tu presne vidno kam takéto uvažovanie smeruje. Zakážeme ľuďom nosiť kožené veci pretože sa koli tomu zabíjajú zvieratá. Zakážeme ľuďom aj jest mäso. Zákaz na zákaz a máme tu fašizmus ktorý zakáže bárs čo a bude to ospravedlňovať zachovaním prírody alebo podobné blbosti.

Ty teda trepeš, to sa ani nedá čítať. Podla mňa si fašista TY. Príď rýchlo sem do Karlovej vsi, sadneme do kánoe, alebo peši po brehu pôjdeme tam, kde si ludia zo sídliska robia pikniky. Ten bordel okolo, jak u cigáňov. Nie ochránarov, ale policajtov s obuškami na takých debilov. Také drísty som ešte nečítal ako ty tu valíš.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Preppers - BUĎ pripravený! 09. dub 2014 23:36 #4695


  • Příspěvky:1098 Obdržená poděkování 2035
  • Avatar uživatele IvanSk
  • IvanSk
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 55
Část zprávy je pro hosty skrytá. Pro zobrazení celé zprávy se prosím přihlašte nebo registrujte.
Poslední úprava: 28. zář 2020 23:26 od Ramiannka.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Ramiannka, Dušan, Zendenisko, Jozef Stanislav VŠ

Preppers - BUĎ pripravený! 11. dub 2014 21:05 #4744

  • Avatar uživatele Denis
  • Denis
Tak to by som rad videl to trestne stihanie a sudny spor. S tym smajlikom to bude pre teba lepšie. Namiesto toho aby si sa ospravedlnil za to akym sposobom vykresluješ "ochranarov", uvadzaš nepravdy a fabuluješ, tak to jednoducho obkecaš.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Preppers - BUĎ pripravený! 12. dub 2014 01:44 #4755


  • Příspěvky:1098 Obdržená poděkování 2035
  • Avatar uživatele IvanSk
  • IvanSk
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 55
Část zprávy je pro hosty skrytá. Pro zobrazení celé zprávy se prosím přihlašte nebo registrujte.
Poslední úprava: 28. lis 2019 01:06 od Ramiannka.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Preppers - BUĎ pripravený! 12. dub 2014 07:15 #4758

  • Avatar uživatele Denis
  • Denis
Na začiatok ti chcem napísať, že si vážim tvojej siahodlhej odpovede, kde chceš vysvetliť svoje predchádzajúce postoje a zdôvodniť prečo tak rozmýšlaš. Ja som to už pochopil z tvojho predchádzajúceho príspevku č 4695. Nad jednou vecou sa však musím zamýšlať a to prečo na tvoj prvý príspevok v tejto pollemike reagovali pochvalou miestne celebrity, keď ten príspevok bol dosť populistický, ak nepoviem rovno primitívny.

Si obratný rečník, isto sčítaný a ak mi dávaš odkazy na stránky v AJ taj aj rečovo vzdelaný. Ja cudzie reči neovládam, Hegela som nečítal , ale blbca zo mňa robiť nemusíš a vkladať mi do úst to čo som nepovedal, nenapísal. Napríklad, citujem sám seba :" Nie ochránarov, ale policajtov s obuškami na takých debilov. " kde prosím ťa som napísal že treba ludí biť a nevážim si života? Ty keď vidíš policajta s pištolou na opasku, tak automaticky predpokladáš že ťa zastrelí, alebo niekoho iného? A tak je to aj s tým fašistom, ty prirovnáš ochranárov k fašistom a to je v poroadku, ja keď v obrane napíšem že píšeš hovadiny a sám si fašista, tak ja už porušujem zákon a žijem v pretvárke.

Dovolím si však pár slov k podstate, ak som to správne pochopil. Dnešný život sa to zdá zošnurovaný predpismi a normami, nedajú ti dýchať, obmedzujú ťa v tvojej osobnej slobode. Tento pocit máme skoro všetci, pokial sa nás nedotknú aktivity tých druhých, večšinou nekalé. Napríklad porušovanie technických noriem pri výrobkoch, podvodné aktivity nebankoviek ktoré doslova zotročujú ludí, obchodovanie s bielym mäsom, nevyplatenie miezd pracujúcim, nezaplatenie faktúr firmám a desiatky ďalších skrivodlivostí ktoré sa tu dejú. Potom ludia kričia, prečo na to nie je zákon? Prečo to nie je regulované, prečo to a prečo hento? Naraz im prestane vadiť porušovanie pocitu ich slobody a chcú od politikov, ktorých úprimne nenávidia, ochranu. Tak nejako vzniklo poddanstvo až nevolníctvo. My k tomuto stavu, nevolníctvu nemáme ďaleko, prípadne sa dá aj povedať že sa v ňom nachádzame. Dušanovu "histériu" niektorí študírujeme preto, aby sme tieto deje okolo nás pochopili.

K tým "ochranárom", či skor enviromentálnym aktivistom, je to v prvej rade obrana životného priestoru človeka, zachovaním aspoň zvyškov zvičajne pôvodného prirodzeného životného prostredia, alebo aj novo sa vytvárajúcich simbioz ludí a prírody.
Príklad sú prirodzené toky a meandre riek s okolitý príbrežným porastom v inak silne polnohospodárskej krajine. Technokrat chce postaviť na tej rieke priehradu, lebo má s toho zisk a pritom chce využiť rieku len a len pre seba, hoci patrí celému národu, všetkým občanom. Určitým skupinám ludí to vadí a preto proti tomu protestujú a technokrati v boji proti nim sa pokúsia ich očierniť a nazvú ich ekoteroristami, Kto sú však tieto protestujúce skupiny ludí? Sú to napríklad rybári, ktorí oprávnene tvrdia, že sa zničí prirodzená migračná trasa rýb, vysekaním porastov sa ničí ich prirodzené životné prostredie. Alebo protestujú vodáci, ktorý pre radosť zo života splavujú túto miestnu riečku na loďkách. Priehrada je pre nich prekážka ktorá om zničila ich perejky, zničila im radosť zo splavovania a nuti ich prenášať loďky po brehu desiatky metrov na druhú stranu priehrady. Niekto kludne týchto ludí nazve ekoteroristami ktorých podporuje židovský kappitál.
Samozrejme že by existovala aj cesta kompromisu, ak by štát v sojom programe predpísal zachovať pôvodný tok a priehradu vybudovať na vedlajšom pozemku s tým, že časť vody sa odvedie bočným kanálom k turbínam.
Alebo ak už sa prehradí ta rieka, tak vybudovať priepusty pre vodákov, komoru, alebo sklz a vybudovať aj rybochody.
Otázka však je, načo je nám ta priehrada, ak spoločnosť, štát kde žijeme má dostatok elektriny a nie je ju ani komu predávať, pretože všetky okolité štáty majú el. dostatok.

Druhý príklad. Poznám partiu tu v Bratislave, ktorá sa snaží o záchranu Dážďovníkov /niečo ako lastovičky/ ktoré žijú v škárach panelových domov. Zateplovaním sa im ničia hniezdiska a často zateplia aj mláďatá v hniezdach. A tak ekoteroristi volajú po regulácii a pretože na úradoch pracujú ženy, ktorým sa ulútostilo vtáčikov, tak boli úspešný. A čo? Zakázali zateplovanie domov? NIE! Do novozateplenej fasády týto ekoteroristi zabudujú na vlastné náklady búdky, kde tieto vtáky nájdu nové hniezdisko, pričom úrad v stavebnom povolení dbá na to, kedy je doba hniezdenia a prikazuje stavebníkovy spolupracovať s ekoteroristami. Máte niečo proti tomu?
Peniaze na tie búdky berú z grantov, ktoré získavajú z EU. Ale ak by im ich dal Putin, tak ich s vďakou príjmu tak isto. A keď ich dá Šoroš? Tým vtákom je to jedno.

Dúfam že som vás vospolok týmto príspevkom príliš neobťažoval.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Preppers - BUĎ pripravený! 12. dub 2014 11:09 #4759


  • Příspěvky:1098 Obdržená poděkování 2035
  • Avatar uživatele IvanSk
  • IvanSk
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 55
Část zprávy je pro hosty skrytá. Pro zobrazení celé zprávy se prosím přihlašte nebo registrujte.
Poslední úprava: 28. lis 2019 01:07 od Ramiannka.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Galéria "zkurvysynov minulosti" 16. dub 2014 19:45 #4873


  • Příspěvky:5572 Obdržená poděkování 7736
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Když sme byli klucííí tak sa les viacej aj striekal a tie potvory viac kapali... Ja už kvôli tým malím upírom ani na hríby skoro nechodím. Stačí , ke'd vo vrchole "úrody" zbieram zo psa denne aj 30 kliešťov.. :evil:

Vone, ak budeme brať do úvahy F/N variantu, tak ORDA (ktorej súčasťou bol aj ten Batij) ovládal celú Eu aj s Angliou.To , že to bolo po čase neudržateľné,je logické.Pozri si , ako sa sťahovali aj z Ameriky. Nedokázali to udržať úradnícky, zásobovaním, vojensky.Veď aj Aliašku preto "požičali" - NIE PREDALI !

Dnešná "ozdoba Usraelitov" Kalifornia - hlavne pobrežie s dnešnými plážami bola RUSKÁ ! Rusi sú vďační ČIERNONEGROVY za to že zakázal zdevastovanie zbytkov bývaleho mestečka s opevnením-ktoré dnes volajú FORT ROSS a naopak ho dal opraviť a urobil z neho výstavbé turistické centrum. Spomenul si na svoje EU korene...
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Kliešte 17. dub 2014 19:04 #4887


  • Příspěvky:4258 Obdržená poděkování 5426
  • Avatar uživatele Ramiannka
  • Ramiannka
  • Administrator
  • OFFLINE
  • Karma: 77
Dušan,

na kliešte stopercentne zabera užitie B - komplexu, teda najviac thiamin - vitamin B1, ďalej roztok z rozmarinu, s ktorým sa postriekaš alebo pre tých, čo sa ich fakt boja, niekedy stačilo zjesť hodinu pred odchodom do lesa niečo s cesnakom a ešte starší recept je výluh z feniklu, vypiješ a keď sa začneš potiť - odpudzuje to kliešte......
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Dušan
Vygenerováno za 0.321 sekund


Copyright © 2013.Ramiannka All Rights Reserved.