Nepoznaná História

Main Menu

Login Form

paypal

  • Currency:
  • Amount:

Counter

02307074
Today
Yesterday
This Month
All days
2
123
7210
2307074
Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Zvláštne teórie

Zvláštne teórie NCH-CZ SV-Klatovy 08. pro 2023 21:03 #20897


  • Příspěvky:1696 Obdržená poděkování 2820
  • Avatar uživatele p.hanic
  • p.hanic
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 73
Nová CHRONOLOGIE dějin lidstva 5b YTcenz. 12.8.2021


1 702 zhliadnutí 17. 8. 2021
ROZKLIKNĚTE POPISEK na více : JE TAM LINK NA CELÝ POŘAD NA ODYSEE !!!!!!

Mojmír Mišun & Libor Domas , problém s dlouhodobou pamětí v praxi , mr.Ježíš védická bytost , reset paměti lidstva , generace po 1840 návrat do ment.normálu , humanoidi na Zemi , 1918 došlo k kvant.skoku znovu elektrifikace ,
a zbytek pořadu zde :
open.lbry.com/@studio.Klatovy...

www.youtube.com/@StudioKlatovy/videos
Poslední úprava: 08. pro 2023 21:04 od p.hanic.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Zvláštne teórie 09. pro 2023 15:29 #20899


  • Příspěvky:5620 Obdržená poděkování 7748
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Nuž vypočul som pár minút. Dlho som nevydržal. Ramiankáčom neodporúčam. Ak sa teda o nich vôbec neobtreli Fomenkovci, Tamanský a prepytujem hlavne p. O.Cvengroš. Títo všetci riešia tému dvoch českých (moravských ?) nadšených "vykrádačoch" ruských zdrojov. Namiesto dodania odkazu, alebo prekladu originálu sa vydávajú za "autorov" kompilácie Fomenkovcov, vyznávačov mimozemšťanov a ich atómového útoku, Hyperborejcov a Atlantíďanov krížených Tartáriou. A strašne zle sa počúvajú.

Samozrejme neznalí a ani na sekundu "nepoboskaní" nováčikovia si užijú až im sánka bude padať, ale inak pre našincov nepoužiteľné.

(P.S. + priznám sa mám už vyznávačov jemnomysle, prány, a kozmických energií celkom plné zuby. Hlavne v Čecháh je ich neúrekom. )
Poslední úprava: 09. pro 2023 15:30 od Dušan.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Zvláštne teórie 18. led 2024 21:52 #20943


  • Příspěvky:200 Obdržená poděkování 440
  • Avatar uživatele samomirus
  • samomirus
  • VIP EXPERT
  • OFFLINE
  • Karma: 30
pozrite na ten náhrobny kameň -emericus zápolya

COMES EMERICUS PALATINUS REGNI PANNONIE

MIRO PALATIN KRALOVSTVA PANNONIE nie hungariem
súčasník mateja korvína

sk.wikipedia.org/wiki/Imrich_Z%C3%A1po%C4%BEsk%C3%BD


00.png
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Dušan

Zvláštne teórie 02. úno 2024 13:02 #20960


  • Příspěvky:200 Obdržená poděkování 440
  • Avatar uživatele samomirus
  • samomirus
  • VIP EXPERT
  • OFFLINE
  • Karma: 30
Roxolana-Haseki Hürrem Sultan

sk.wikipedia.org/wiki/Roksolana

manželka sulejmana nádherného


PortraitofHurremSultancalledRoxelanac.1502-1558.jpg


pozrite na jej prikrývku hlavy,sama bohyňa -mokoš- by bola na ňu pyšná


[

mokos.jpg

mytologicka postava alebo vedma

mokoš-makuša-maguša, takže ženský ekviivalent mága.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Zvláštne teórie 02. úno 2024 13:16 #20961


  • Příspěvky:200 Obdržená poděkování 440
  • Avatar uživatele samomirus
  • samomirus
  • VIP EXPERT
  • OFFLINE
  • Karma: 30
našiel som na pintereste


SLAVIA.png


gothia danorum potius vandalia--SLAVIA-

bohužia ľbez zdroja a roku vydania ale podľa dostupných informácii prelom 18-19.str.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: p.hanic

Zvláštne teórie 14. čen 2024 19:18 #21098


  • Příspěvky:5620 Obdržená poděkování 7748
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Náhodne som narazil na túto polskú stránku. Neviem koľko z toho je úämyselná propaganda, očierňovanie, alebo pravda, ale dobré vedieť.

SKOPTCI - NÁBOŽENSKÉ KASTRÁTY

<Verili, že odrezanie genitálií, t. nástroj hriechu, otvoril brány raja

V sedemnástom storočí náboženské šialenstvo premohlo obyvateľstvo Ruska. Medzi roľníkmi a remeselníkmi, ako aj medzi bohatými sa rozšírilo presvedčenie, že pravoslávna cirkev je kráľovstvom Antikrista a jej biskupi a kňazi sú služobníkmi Satana, ktorého by slušní kresťania nemali počúvať. V tom čase vzniklo mnoho siekt, takzvaných non-popistov, ktorí verili, že krst môže vykonať ktokoľvek a cesta k Bohu vedie cez morálnu prísnosť a ťažké umŕtvovanie. Bezpopovci si vysoko cenili kláštorný a pustovnícky život a pripisovali veľký význam pôstu, rozlúčke a úklonu.
Najznámejšie z týchto siekt boli Chłyovci, ktorí verili v priamu inšpiráciu Ducha Svätého viac ako v Bibliu. Chlysti tiež tvrdili, že v roku 1645 sám Boh zostúpil na zem a inkarnoval sa do ich vodcu Danila Filipowicza. Pravoslávnym hodnostárom sa to, samozrejme, nepáčilo. Po tridsiatich rokoch prenasledovania patriarcha Nikon zajal a uväznil Danila. Ale potom temnota zahalila zem a podnietila patriarchu, aby prepustil svojho protivníka.
Chlysti verili v prevteľovanie duší a posledný súd, ktorý sa mal uskutočniť v... Petrohrad pod vedením Danila Filipoviča.

Ich tajné obrady pozostávali z modlitieb, bozkov, spevu a proroctiev, ako aj sexuálnych. Mystická erotika im prikazovala mať sexuálne vzťahy medzi "bratmi" a "sestrami", zatiaľ čo ich zakazovala medzi manželmi.

Šíriacej sa sekty chlististov sa museli slušnejší kresťania báť. Princ Jusopov o nej napísal: "Hovorí sa, že sú inšpirovaní svätým duchom a že sú stelesnením Krista ... Účelom ich rituálov je vyvolať náboženskú extázu a erotické šialenstvo. Po vzývaní a hymnoch veriaci vytvárajú kruh, rytmicky sa hojdajú a potom sa točia v kruhoch, rýchlejšie a rýchlejšie... A majster obradov bičuje každého, kto neprejaví dostatok nadšenia. Obrad končí hrozným, počas ktorého sa všetci schúlia na zem v extáze alebo kŕčoch."
Niektorým to však nestačilo. V roku 1771 bol Andrej Ivanov chytený a obvinený z presvedčenia trinástich náboženských roľníkov, aby sa zmrzačili. Pomohol mu istý Konrad Selivanov, ktorému sa podarilo uniknúť lovu, vďaka čomu sa vyhol vyhnanstvu na Sibír.
Selivanov, ktorý bol na slobode, začal kritizovať nielen pravoslávnu cirkev, ale aj samotnú kresťanskú sektu. Odsúdil ich za ich promiskuitu. Tiež vyhlásil, že prvotným hriechom ľudstva je sexuálny akt. Presvedčil teda roľníkov, ktorých stretol, aby sa "vybielili" a odrezali nástroj hriechu, teda penis. Napodiv, jeho učenie bolo veľmi populárne.

V Rusku bolo čoraz bežnejšie stretávať sa s kastratmi posadnutými náboženskou mániou presviedčania ostatných, aby sa kastrovali.

Práve kvôli tomuto drastickému obradu sa sekta Selivanov nazývala skopcy alebo castrati. Odrezanie genitálií nebolo v dejinách náboženstva ničím novým. Tento čin bol už považovaný za významnú obeť božstvu. V dávnych dobách jej nasledovníci kultu bohyne matky, najmä kňazi, obetovali svoje genitálie a verili, že cesta k božstvu vedie cez sebaumŕtvovanie.
Zvyk umŕtvovania nebol kresťanstvu cudzí. Prví kresťania považovali telo za sídlo zla, pascu, v ktorej je duša uväznená. Preto boli medzi nimi veľmi populárne praktiky pôstu, bičovania a sebapoškodzovania. Selivanov však od svojich verných požadoval oveľa viac.
Kastrácia mala byť "krstom ohňom", ktorý otvára brány raja. Skoptovci mali na výber jeden z dvoch typov krstu ohňom. Pre menej odvážnych existoval krst nazývaný "malá pečať", ktorý spočíval v odrezaní iba semenníkov. Mal mať anjelskú hodnosť, zatiaľ čo archanjelská hodnosť bola krst "veľkej pečate", t.j. odstránenie člena. Boli použité veľmi jednoduché nástroje: nôž a obrúsok.

Niektorí Skoptovia sa v záchvate náboženskej eufórie sekerou
pripravili o penis.
Zvyk Skoptov zahŕňal aj ženy. A aj tu existovali dve triedy rádov: nižšie a vyššie. V prvom prípade boli bradavky spálené ohňom a železom alebo prsia žien boli amputované. Odvážnejší a zbožnejší z nich si dovolili odrezať pysky ohanbia a klitoris.
Rituály Skoptov sa zvyčajne konali v sobotu večer. Vodcom bol vždy "prorok", ktorým mohol byť ktokoľvek, kto presvedčil ďalších dvanásť ľudí, aby podstúpili kastráciu. Skoptovia sa zhromaždili v najväčšom tajomstve, a ak bol počas rituálu náhodný pozorovateľ, bol chytený, priviazaný na kríž a kastrovaný.
Správy o týchto bizarných zvykoch šíriacich sa po celom Rusku sa dostali k samotnému cárovi. Niet divu, že keď sa v roku 1797 v Moskve objavil bacuľatý a bradatý Selivanov, cár sa rozhodol udeliť mu publikum. Selivanov sa veľmi snažil obrátiť cára a povedal mu, že bude zachránený kastráciou, ale cárovi sa táto myšlienka veľmi nepáčila a namiesto uctenia veľkého mystika ho poslal na "vrcholy".
Čoskoro starý cár zomrel a Alexander som sedel na tróne pod vplyvom barónky Krudnerovej, ktorá uznala Selivanova za svätého. Pre Skopters nastali lepšie časy. Barónka oslobodila ich vodcu z azylu a predstavila ich aristokratickým kruhom. Noví veriaci, medzi ktorými bol m.in cársky minister Alexej Jelański, mu postavili luxusný Boží dom, nazývaný aj Nový Jaruzalem. Finančné prostriedky začali prúdiť do sekty, čo pomohlo popularizovať Selivanovovo učenie. Toto bohatstvo bolo vynaložené na získavanie nových členov a stíhanie zradcov, ktorí utiekli zo sekty - boli chytení aj v zahraničí.
V tom čase kult Selivanova dosiahol svoj vrchol.

Verilo sa, že Selivanov bol ďalšou inkarnáciou Krista.

Povesti sa rozšírili aj o tom, že to bol cár Peter III., Ktorý prežil smrť, narodený z nepoškvrnenej panny, cárskej Alžbety Petrovna. Keď sa navyše vplyv jeho sekty dostal do armády, úrady rozhodli, že Selivanov je hrozbou pre štát a uväznil ho v jednom z pravoslávnych kláštorov. TamZomrel v roku 1832. Predtým, ako sa tak stalo, však oznámil, že bude žiť večne, čomu ostatní Skopti ochotne uverili. Hovorilo sa, že Selivanov sa jedného dňa vráti a bude vládnuť nad Ruskom, kastrovať všetkých mužov a ženy.
Po Selivanovovej smrti jeho učeníci trochu zmenili učenie svojho majstra. S cieľom prilákať nových nasledovníkov do sekty sa dohodlo, že každý z jej členov môže mať dve deti predtým, ako bude musieť podstúpiť kastráciu. Niektorí Skoptovci tiež súhlasili s tým, že umožnia svojim manželkám mať sexuálne vzťahy s inými mužmi. Deti narodené z týchto zväzkov boli zbavené cenných orgánov jediným švihom noža. Medzi Skoptmi sa stala populárnou aj prax nákupu detí od roľníkov žijúcich v chudobe. Boli vychovávaní sektou a po dosiahnutí sexuálnej zrelosti boli kastrovaní
V polovici devätnásteho storočia sa kult Skoptov dostal do najvzdialenejších kútov Ruska. A keď proti nim cár Mikuláš uskutočnil hon na čarodejnice, ich viera a praktiky sa rozšírili po celom Balkáne. Celé profesijné skupiny, ako taxikári, tesári a murári, sa obrátili na túto vieru. Ukázalo sa, že nielen Rusi môžu vidieť kastráciu ako cestu k spáse. Napriek vlne prenasledovania bola v roku 1865 na Azovskom mori objavená veľmi veľká koncentrácia skoptov, ktorú viedla "prorokyňa", roľníčka Babanina. (automatický prekladač )

www.religie.424.pl/skopcy,3156,article.html
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Zvláštne teórie 17. čen 2024 08:40 #21100


  • Příspěvky:1561 Obdržená poděkování 1063
  • Avatar uživatele Jozef Stanislav VŠ
  • Jozef Stanislav VŠ
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 43
No, aby sa to uchytilo aj u nás, preto je treba to propagovať medzi Lgbti+sinus-cosinus (ako sa o nich vyjadril p. Kaľavský).
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Zvláštne teórie 18. srp 2024 21:59 #21184


  • Příspěvky:5620 Obdržená poděkování 7748
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Zaují-mavé videjko od pána PI. Možno by stálo zato poobzerať sa v našom okolí či nie je niečo podobné.

TAJNÉ SYMBOLI LUTERÁNSKEHO CINTORÍNA V PETROHRADE.

Тайные символы Лютеранского кладбища в Петербурге

Prepojenie leva zo židovského cmitera s luteránskym nadhrobým a podstavcom sochy Petra I. zdanlivo "vlny" a nakoniec toho čo nám predviedli na záver Olympiády je ... neuveriteľné. Mnohé nevieme...



Na olympijské"kultúrne" divadlo bolo treba pozerať zhora. Pohľad bohov. Z pozície oviec to boli kontinenty. Inak "Anglický" lev - s kopijou !


Snmkaobrazovky2024-08-18235829.png



Snmkaobrazovky2024-08-18235821.png
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: p.hanic

Zvláštne teórie 18. srp 2024 22:02 #21185


  • Příspěvky:5620 Obdržená poděkování 7748
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
lev so židovského cmitera v Petrohrade


Snmkaobrazovky2024-08-18235759.png



a náhrobky z luteránskeho cmitera

Snmkaobrazovky2024-08-18235814.png



tento má v predu niečo ako laby

Snmkaobrazovky2024-08-18235736.png



na porovnanie Petrov podstavec...


Snmkaobrazovky2024-08-18235807.png
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.345 sekund


Copyright © 2013.Ramiannka All Rights Reserved.