Nepoznaná História

Main Menu

Login Form

paypal

  • Currency:
  • Amount:

Counter

02268542
Today
Yesterday
This Month
All days
161
172
7717
2268542
Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Pamiatky a nálezy zo sveta

Prečo neuvádzajú konkrétnu DNA? 19. pro 2022 21:39 #20464


  • Příspěvky:1103 Obdržená poděkování 2035
  • Avatar uživatele IvanSk
  • IvanSk
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 55
Část zprávy je pro hosty skrytá. Pro zobrazení celé zprávy se prosím přihlašte nebo registrujte.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: slovien

absenciu čestnosti, 21. pro 2022 08:47 #20478


  • Příspěvky:1649 Obdržená poděkování 2807
  • Avatar uživatele p.hanic
  • p.hanic
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 73
IvanSk napsal:
Část zprávy je pro hosty skrytá. Pro zobrazení celé zprávy se prosím přihlašte nebo registrujte.
****Část zprávy je pro hosty skrytá. Pro zobrazení celé zprávy se prosím přihlašte nebo registrujte.
Poslední úprava: 21. pro 2022 08:50 od p.hanic.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: slovien

Pamiatky a nálezy zo sveta 09. led 2023 18:30 #20506


  • Příspěvky:1512 Obdržená poděkování 1053
  • Avatar uživatele Jozef Stanislav VŠ
  • Jozef Stanislav VŠ
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 43
Novo objavené pyramídy v Egypte, jedna väčšia ako v Gíze:
www.dotyk.cz/magazin/ztracene-pyramidy-e...ame=hpfeed.sznhp.box
Poslední úprava: 09. led 2023 18:31 od Jozef Stanislav VŠ.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

tesať do kameňa bronzovým dlátom ... 21. led 2023 16:02 #20516


  • Příspěvky:1649 Obdržená poděkování 2807
  • Avatar uživatele p.hanic
  • p.hanic
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 73
dlhšie čítanie, ale oplatí sa to!

antivirus.22web.org/av/230118-tesat-do-k...zovejch-majzliku.htm
Tesat do kamene!
(aneb Alenka v říši bronzovejch majzlíků)

18.01.2023 · Autor: Antivirus

***detto
cz24.news/antivirus-tesat-do-kamene-aneb...ronzovejch-majzliku/

*** záver článku:
* * *

No a tim tuhle sérii ukončíme, ale protože se stejně nahromadil další materiál, kterej se sem nevešel, tak ho budu dávat sem jako bonus.

Historie je podvod, ale proč?

Co jsme z toho všeho zjistili? Že je oficiální historie hromada nesmyslů a lží, to asi všichni věděli. Snad jsme ale získali trochu lepší představu o rozsahu a hloubce tohodle podvodu. Můžeme si zrekapitulovat pár poznatků.

Teorii staveb prostřednictvím bronzovejch dlát a tahání na provazu vyvrací samotný oficiální údaje. Lehko si z nich spočítáme, že takovou rychlostí by se nedalo pracovat ani s moderníma nástrojema, takže je absurdní tvrdit, že výsledku bylo dosaženo primitivníma nástrojema a metodama.

Z toho nám vyplývá, že buď musely práce na starověkejch stavbách trvat mnohem dýl, nebo se při nich používaly jiný metody. Ta první možnost má spoustu problémů. Jednak by se stavby nikdy nestihly dokončit pro panovníka, kterej si je "objednal", což je pro historiky nepřekonatelnej problém, protože by jim takhle nic nedávalo smysl, a jednak by potom lidi strávili stavěním tolik času, že by ani nebylo možný je uživit, protože by to neměl kdo a kdy a jak dělat. Takže je celkem jistý, že se používaly jiný metody.

Případ odlejvání žuly v Petrohradu nám ukazuje jednu možnost, jak se daji věci dělat jinak. Možnost, o kterej oficiální historie buď nic neví nebo jí schválně ignoruje.

Neni těžký si domyslet, že takovejch možností asi bude víc, včetně třeba používání zvuku, což je jednak v mnoha starejch zdrojích doslova zmiňovaný (ale odporníci to svévolně ignorujou), a jednak to vědecký pokusy potvrzujou jako reálnou možnost, ačkoliv ten výzkum neni moc daleko.

Je evidentní, že datování kamennejch staveb na bázi datování nejstaršího organickýho materiálu v okolí je naprosto nespolehlivý, a máme nesčetně důkazů, že mnohý stavby jsou starší než stavby nám známejch kultur v okolí, včetně toho, že nám známý kultury stavěly na základech, který byly daleko za hranicema jejich technologickejch možností.

Je též evidentní, že pokud jde o stavitelský schopnosti, nejsme svědky lineárního vývoje od primitivity k pokročilosti. Všechny nejstarší stavby - VP, Sfinga, Stonehenge, Newgrange, Hal Saflieni a chrámy na Maltě, Anghelu Ruju, Gobekli Tepe, Karahan Tepe a další - byly postavený někym, kdo, ačkoliv v tu chvíli neměl oficiálně žádnou historii stavitelskejch znalostí, dokázal opracovat tvrdej kámen, vyhloubit v něm jeskyně, a přepravovat kameny o váze desítek tun a stavět je na sebe. To vše často s neuvěřitelnou přesností. V rámci OV ta neskutečná námaha, kterou by to vyžadovalo, nemá ani žádnej očividnej důvod.
Je nesmyslný tvrdit, že něco, co nikdo neuměl postavit před 500 lety, a co by bylo náročný postavit i dnes, stavěl někdo metodama primitivnějšíma, než měli před 500 lety, nemluvě o dnešních. Je teda zřejmý, že ačkoliv se vědění pochopitelně vyvíjelo, tak se ale taky ztrácelo, a to dost ve velkym.

Můžeme spekulovat o důvodu popsanejch nedostatcích OV historie. Je ale silně nepravděpodobný, že by všichni archeologové a historici byli idioti a ty problémy neviděli. U spousty tomu tak určitě je, ale ne u všech. A ta snaha bránit oficiální model je tu přesně stejně urputná, koordinovaná, a někdy až zoufalá, jako snaha přesvědčit nás o absurditách v oblasti politiky, ať už je to smrtelný ohrožení chřipkou, nebo nutnost podpořit boj za svobodu člověka pod praporem s hákovym křížem, kterej právě někoho bodá bajonetem do oka.

Neboli lže se záměrně a hodně se toho o naší historii zatajuje. Globální paraziti nechtěji, abysme měli dobrou představu o tom, kdo jsme, jakou máme opravdu historii, a hlavně, co opravdu dokážeme.

Ze starověkejch staveb je zřejmý, že naši předkové dokázali dělat snadno něco z našeho pohledu hodně náročnýho. Neni důvod se domnívat, že my takovou možnost nemáme - jen jsme zapomněli, jak na to. Kdybysme přišli na to, jak dělat náročný věci snadno, bylo by mnohem těžší nás ovládat a dělat z nás otroky. Kdybysme si sami dokázali snadno postavit dům, přepravovat těžký věci, a hlavně snadno vyrábět energii pro vlastní účely, paraziti by nad náma ztratili všechnu moc. Neměli by nás čim vydírat. (Což je mimochodem přesně to slovo, který vystihuje, jak s náma zachází.)

Ačkoliv se o tom málokdy otevřeně mluví, spoustě lidí je dneska jasný, že pro starý civilizace, jako atlantskou, byly telepatie, levitace, nebo telekineze součástí běžnýho života. A že se tyhle schopnosti vytratily ne proto, že by se člověk jako bytost nějak fundamentálně změnil, ale proto, že ta vyspělá civilizace z větší části zanikla v důsledku nějaký katastrofy a přeživší se rozprchli a smísili s méně vyvinutejma kulturama na jinejch místech.

Vědění pak bylo náročnější udržet, když jim disponovalo jen malý procento populace. A když ten zbytek populace měl jiný zaměření (můžeme říct negativnější nebo sobečtější) a místo aby se od potomků tý vyspělejší civilizace učil, tak jí záviděl nebo se jí bál, tak to postupně vedlo k potlačení tý vyspělejší části populace a nakonec zániku celýho starýho vědění. Případně se udržovalo jen na pár odlehlejch místech mezi pár vybranejma strážcema.

To všechno ale znamená, že veškerý ztracený vědění neni úplně mimo náš dosah. Jelikož by ale naše znovuzískání tohodle vědění nejen ohrozilo, ale naprosto zničilo nadvládu parazitů, dělají všechno pro to, aby toho před náma co nejvíc utajili. Všechno to úsilí udržet při životě všechny ty nesmyslný vysvětlení ohledně starověkejch staveb a zesměšňovat jakýkoliv alternativní teorie má zabránit tomu, aby o těch věcech lidi vůbec přemejšleli.

Když o tom lidi budou přemejšlet a klást si otázky, dostanou se o krok blíž k zapomenutýmu vědění, a to je pro systém ohromná hrozba. A ta hrozba je reálná, protože to vědění, který se předávalo po tisíciletí jen v malejch skupinkách, se dnes může snadno šířit po Internetu a dostat se ke komukoliv, kdo má otevřenou mysl a dokáže si dát dvě a dvě dohromady.

Velká část důvodu pro nepřetržitej útok propagandy a mediálních pitomostí pro odlákání pozornosti je ten, aby se pozornost lidí odlákala právě od toho zapomenutýho vědění, který by jim dalo větší moc. Aby nepřišli na to, kdo a co jsou, co dokážou, a že neni sebemenší důvod, aby někomu dělali otroky. Že všechny ty "problémy", který nám brání v rozletu, jsou záměrně a uměle vykonstruovaný právě za tim účelem, aby nám bránily v rozletu.

Je na každym jednotlivci, jak dlouho se nechá oblbovat a nechá si od organizovaný bandy lhářů diktovat, co může a co nemůže, co je a co neni možný, a koho by měl poslouchat.
Poslední úprava: 21. led 2023 16:03 od p.hanic.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Dušan

Pamiatky a nálezy zo sveta 21. led 2023 21:28 #20517


  • Příspěvky:5583 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Pán by si mal prečítať, ale radšej pozrieť Tamanského. Len tak, pre istotu...
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Pamiatky a nálezy zo sveta 25. led 2023 17:33 #20525


  • Příspěvky:1512 Obdržená poděkování 1053
  • Avatar uživatele Jozef Stanislav VŠ
  • Jozef Stanislav VŠ
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 43
zoom.iprima.cz/historie/nejstarsi-runovy...hpfeed.sznhp.context
Najstarší runový nápis Svingerudsteinen – kameň zo Svingerudu.
"...Kámen má podle Kristel Zilmerové velmi zvláštní vzhled, vyznačuje se nečekanou směsicí tence vedených mělkých run, runových znaků a dalších vizuálních motivů. Některé nápisy mají klikatý tvar, jiné pak tvoří mřížkovaný vzor. Co se týče hlavního nápisu, po převedení do latinky zní – Idibergu – což může mít hned několik výkladů. Podle Zilmerové jde buď o jméno ženy Idibera, může jít ale také o příbuzenské jméno Idiberung, případně může nápis znamenat „pro Idiberu“, čímž bychom se opět vraceli ke zmiňované ženě. Problém ovšem tkví v tom, že se zápis v průběhu staletí vyvíjel a měnil, takže je interpretace velmi náročná a hlavně nikdy nebude zcela stoprocentní. ..."

Necháme sa prekvapiť, ako to rozlúštia a má nejaký význam.
Poslední úprava: 25. led 2023 17:34 od Jozef Stanislav VŠ.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Pamiatky a nálezy zo sveta 26. říj 2023 21:02 #20803


  • Příspěvky:5583 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Iste si spomínate, ako sme tu odhalili , že kôň po rusky je (aj) LOŠAĎ a maďarský majú zdroj v jazde na LOSOCH. Teraz som náhodne narazil na fotku, kde v Kanade ešte v r. 1900 jazdili aj na JELEŇOCH.


JazdanaJELENOVY1900.png
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Deva

Pamiatky a nálezy zo sveta 16. lis 2023 13:08 #20859


  • Příspěvky:5583 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Ako rýchlo to ide od divého zvieraťa ku skrotenému a slúžiacemu uklazuje aj toto foto. Netreba od doby "kamennej" dlhodobo zdomácňovať svine, vlky , kravy...

Bizón - Dakota USA 1900

BIZNIvzprahu.png
Poslední úprava: 16. lis 2023 13:09 od Dušan.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Deva

Pamiatky a nálezy zo sveta 02. pro 2023 10:10 #20888


  • Příspěvky:160 Obdržená poděkování 328
  • Avatar uživatele Deva
  • Deva
  • VIP EXPERT
  • OFFLINE
  • Karma: 24
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Pamiatky a nálezy zo sveta 02. pro 2023 11:14 #20889


  • Příspěvky:160 Obdržená poděkování 328
  • Avatar uživatele Deva
  • Deva
  • VIP EXPERT
  • OFFLINE
  • Karma: 24
www.teraz.sk/zahranicie/taliansko-michel...e/753124-clanok.html

Michelangelove „tajné“ nástenné skice po prvý raz uvidí aj verejnosť
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.391 sekund


Copyright © 2013.Ramiannka All Rights Reserved.