Nepoznaná História

Main Menu

Login Form

paypal

  • Currency:
  • Amount:

Counter

02268050
Today
Yesterday
This Month
All days
11
328
7225
2268050
Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: História novej chronológie Fomenkovcov

História novej chronológie Fomenkovcov 29. pro 2013 07:47 #2788


  • Příspěvky:5583 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Amazon.com bombasticky propaguje Fomenkovu knihu.Je potešujúce vidieť takéto heslá v angličtine :woohoo:


Fomenkokniha2.jpg
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: martinn1983, Metod J. Sláv

História novej chronológie Fomenkovcov 29. pro 2013 07:48 #2789


  • Příspěvky:5583 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94



Fomenkokniha.jpg
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: martinn1983, Metod J. Sláv

História novej chronológie Fomenkovcov 12. bře 2014 10:26 #3956


  • Příspěvky:5583 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Na Zvedavcovy dali odkaz a prenášam ho sem. Ďaľší Fomenkovský film, ktorému sa nedá nepodľahnúť a pravdupovediac- veci sa začínajú ukladať na svoje miesto-HOCI TEDA ČLOVEK NEVYCHÁDZA ZO ŠOKU.Predsa len- aj ke'd je našinec otvorený zmenám - ak mu hlavu prevrátia naopak a posunú dejiny o 1000 rokov a čo je nemenej vážne - treba sa vlastne zmieriť s tím- že :

-minimálne vláda IZRAELA MUSÍ vedieť a samozrejme hlavne tí ich vodcovia, ktorí ich viedli do "zeme zasľúbenej" v podstate do púšte- že ich vedú nie do starozákonného IZRAELA- ale ...proste vystavať si domovinu v púšti a Palestínsku dedinku EL KUC nazvali JERUZALEM.

-minlióny Židov celého sveta si búcha hlavu a strká lístočky do akéhosi múru- ale určite nie do zbytkov Šalamúnovho chrámu. Rovnako milióny kresťanských turistov sa chodí kľaňať na miesta , kde Ježiš nikdy nebol.

- To že to robia aj zamestnanci RÍMA- je neuveriteľná bezcharakterná špinavosť a totálny dôkaz zhovadilosti tohto spoločenstva

-Akákoľvek "konšpiračka" je oproti tpmuto faktu sranda.Ak si uvedomíte, že vodcovia Židovského spoločenstva v pohodlí obetovali dôveru a náboženské nadšenie svojich spoluveriacich a nasmerovali ich k totálne podvodnéj púštnej "rodnej" zemi- s hádam jediným- geopolitickým cieľom- pod vlajkou "vlastného " štátu
( hoci taký im vytvoril už Stalin v ZSSR - možno neviete , ale bola okrem Svietskej Socialistickej republiky Ruskej aj SSR JEVREJSKAJA- teda autonómna republika Židovská...)
vytvoriť klin medzi arabmi a tím vytopriť nervózne stále problematické miesto konfliktu , ktoré už stálo tisíce životov. NEUVERITEĽNÉ !!!

- na druhej strane začínajú mať tie nelogické gebírovské dejiny poriadiok.

- Dokonca aj tak zdanlivo nesúvisiaca "antisemitská" nenávisť Ukrajincov voči MOSKOVSKÝM RUSOM- MOSKALOM- primitívne si to niektorí spájajú s Rusmi všeobecne - ale ide hlavne o MOSKKOVSKÝCH RUSOV- druhý JERUZALEM - ergo JEVREJOV--


Pozrite si to celé !

gifakt.ru/archives/index/gde-naxodilsya-nastoyashhij-ierusalim/

V skratke.

- Jeruzalem sa v starom zákone spomína , ako miesto úrodné- do ktorého sa stekajú z hôr riečky , plné úrodných polí a ovocných stromov na brehu veľkej rieky Jordán.

-Dnešný Jeruzalem je v púštnych horách , bez vody, v neúrodnej púšti. Jordán je väščí potok ...

-Golgota- vrch , ktorý má vyť vysoký- miesto ukrižovania Ježiša je v dnešnom Jeruzaleme malý kopček.

- Prvá križiacka výprava bola - akoby omylom pri záchrane "božieho hrobu " nasmerovaná do Konstantinopola a rozrušila ho...

- na Renesančných náboženských obrazoch sú obyvatelia Jeruzalema zobrazovaný v čapiciach , koženných kožechoch a baranicíach.v pozadí za ukrižovaným Ježišom je na mnohých obrazoch vidieť veľkú vodnú plochu a druhý breh Jordánu so zalesnenými pahorkami.Je to prisudzované maliarovej fantázii.

- v samotnom starom zákone sú však spomínané zimy v Jeruzaleme

-všetko smeruje k tomu , že starozákonným JERUZALEMOM je dnes už opustená a v ruinách dedinka na predmestí KONSTANTINOPOLA- dnešného ISTANBULU - YOROS

- nad ňou sa vypína naozaj hora a nie kopček YUŠI -Golgota

- na nej je naozaj postavené posvätné miesto s ohradeným priestorom- kde bol ukrižovaný Ježiž...

- Pohľad z tejto hory plne zodpovedá renesančným obrazom

Pozrite si film a budete mať o čom premýšľať....VŠETKO JE INAK.
Poslední úprava: 12. bře 2014 10:30 od Dušan.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: martinn1983, slovien

História novej chronológie Fomenkovcov 12. bře 2014 14:56 #3957


  • Příspěvky:52 Obdržená poděkování 144
  • Avatar uživatele S.VenGors
  • S.VenGors
  • Pokročilý
  • OFFLINE
  • Karma: 21
Ked sa triezvym rozumom nezaujato pozrieme na dejiny, sami najdeme podivuhodne paralelne udalosti.
Stahovanie narodov: prve - 12.-11. stor pred. n.l., druhe 6 stor., tretie 13. -14. stor???
Cierna smrt (mor): prva - v niekolkych vlnach za cias Rima, druha tiez v niekolkych vlnach v 14. az 18. stor.
V slovenskej historii je tiez vela zaujimavych udalosti, ktore su zdvojene, rovnako ako zdvojene (podobne) mena ako napr: Hunimund (posledny kral Suebov v Nitriansku) a Hunady (Matej Korvin) posledny kral Slovenov... tych mien je ich pomerne dost
Zaujimave je taktiez velke vakuum co sa tyka "pokrestancovania" rimskou cirkvou nasich uzemi v obdobi medzi 9. a 14. storocim... 5. storoci akoby nejestvovali.
Zaujimave je tiez to, ze uzemie tzv. Velkej Moravy je takmer totozne s uzemim Uhorska...
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: martinn1983, Ramiannka, Zendenisko, ivko, p.hanic, slovien

História novej chronológie Fomenkovcov 13. bře 2014 11:16 #3966


  • Příspěvky:5583 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Ešte som nepredýchal šok z nových informácií o Jeruzaleme, a nestačím bulvy valiť aj naďalej...bol som nenažraný a dal som si včera po sebe ďaľšie 2 diely od Fomenkovcov.O novom Jeruzaleme- MOSKVE a nakoniec úder na plexus solaris- ZHRNUTIE DEJÍN.

Šokujúco jednoduché bolo pre mňa odhalenie , kde sa zobralo 1000 rokov v našich histerických dejinách.Napriek tomu , že som roky “čučal” na renesančné obrazy , nikdy ma nenapadlo diviť sa prečo namiesto číslovky 1 v dátumoch je malé “ i”- teda napr i350- neskôr sa už písalo bez bodky a vyzeralo to úplne ako jednotka.Druhá varianta je “akoby” známe rímska desiatka X a nasleduje III- logicky 13 storočie.

Vysvetlenie je jednoduché a zároveň dokazuje ako dlho sa vedelo KEDY NAOZAJ ŽIL A ZOMREL JEŽIŠ.Po grécky sa totiž písal “ isoss (CH) Xristos”.A kďže bol (podobne ako dnes) rokom nula pre datovanie - tak sa písal dátum od JEŽIŠOVHO NARODENIA teda
350 rok od i-soss-ovho narodenia- v skratke i350.

Podobne X ( Xristos) III-čiže tretie storočie od Xrista.Zabudlo sa, alebo úmyslene sa “zabudlo” a z i máme 1350 , alebo XIII - 13 storočie.Aké prosté..

To som nemal robiť... To čo vyzerá ako ťažko stráviteľné- ale v konečnom dôsledku objavne logické po častiach - sa v celkovom vypočítavaní REÁLNEHO priebehu dejín zdá ..proste...ŠIALENSTVO !!!

Veď posúďte sami .Podďa Fomenko/Nosovského :

Pred tým čo voláme 10 storočím neexistujú žiadne písomnosti. ( tu by som spolu s Horákom a Čudinovom silne nesúhlasil..ale treba si asi uvedomiť , že sú to pragmatický matematici a nemienili sa venovať lúšteniu znakov a neidentifikovaných písiem- proste vychádzajú z daných jasných faktov- aj tých je priehršel...)

-10.st.prvá civilizácia je impérium tzv. 1 RÍM s centrom v ALEXANDRII -teda EGYPT- ale ešte BEZ PIRAMÍD !!!

-11-12 st. 2 RÍM mesto na Bospore YOROSKonstantinopol- dnešný Istambul) centrom.

-3 králi kľaňajúci sa narodenému Ježišovy boli knieža VLADIMIR, jeho žena MALKA a ATAMAN - vojenský veliteľ.Mária -matka Ježiša bola ruska.Práve preto aj Ruský kozáci ako prvý už v 1189- v 1 “križiackej výprave” - ale zároveň známej paralelne ako ACHÁJCIa TRÓJSKA VOJNA- napadli YAROS.Knieža SVÄTOSLAV je zároveň ACHILES.

-rozbitím mocenského centra 2 RÍMA sa moc prenáša do JAROSLAVLJA V RUSI A VZNIKÁ “ VLADIMÍROSUZDAĽSKÁ RUS-ORDA-IMPÉRIUM.

-1261 dorazili CARIHRAD úplne a rozprášili “ROMEJOV” a tiahnu na západ- známa “MONGOLOTATÁRSKA H-ORDA”
GUR CHAN, ČINGIS CHÁN, RURIK a aj MSTISLAV CHRABRÝ je tá istá historická osoba pod rôznimi menbami a povesťami- GEORGIJ DANILOVIČ. centrami impéria sú Veľký Novgorod, Jaroslavlj, Suzdal, Rostov, Kostroma.

-GD obsadil celú EU až po ANGLIU na západe a SEVERNÚ AMERIKU po východnom pobreží až po Kaliforniu ! Naozajstná celosvetová ríša.Sami sa nazývali RUSSKOJE CÁRSTVO-VSIARUS a ostaní ich volail MONGOLSKÉ IMPÉRIUM- VEĽKÁ TARTÁRIA.Vtedy kozáci ako ARII vtrhávajú do INDIE - známi sú aj ako HIKSOSI či MAMELUCI v Egypte.13087- 1340.Toto obdobie je aj tím bájnym “SŤAHOVANÍM NÁRODOV” a “BABYLONOM”

-brat IVAN DANILOVIČ - známy aj ako BATÚ CHÁN- BATIJ ale aj ako SV. JOAN založil VATIKÁN aj s pápežom.


-1380 už nastáva rozkol v Impériu - doteraz celom v pravoslávbnom kresťanstve a začína sa aj rozpad viery na odnože. Dôsledkom je tzv. KULIKOVSKÁ BITKA, ktorá sa však odohrala pod MOSKVOU ( vtedy neexistujúcou) - tú založil na počesť víťazstva DMITRIJ DONSKÝ.

-15.st. v dôsledku prepojenia impéria a premiesťňovaním veľkého počtu ľudí- sa šírili choroby v podobe epidémií a zvlášť v EU. Impérium reaguje vyhlásením vyhladzovacej invázie- známej nám ako OSMANSKÁ INVÁZIA NA ZÁPAD.Boli vyzabíjané celé oblasti nakazených chorobou a aj okolie.veľká časť EU vyľudnená. Dosadení noví vazali.

-15-16-17.st rozpad Impéria.EU vazali majú vlastné armády a sú ambiciózny. Zároveň
dostali pod čiastočnú kontrolu centrum Impéria -luteránskymi Romejcami- Romanovcami.Viera sa rozpadá na Islam, Judaizmus, Budhizmus, Katolicizmus, Pravoslávie...

-Cár IMPERÁTOR IVAN HROZNÝ je zároveň Ivan Vasiljevič /Blažený- chrám V.Blaženého-Pokrovský - na Červenom námestí/, Simeon BEGBULATOVIČ a Dmitrij- 12 ročný chlapec- za ktorého vládli bojary.Sú zachované listiny , kde ešte I:Hroznému platí vazalskú daň Anglický kráľ.

-Po ňom BORIS GODUNOV a občianska vojna s Opričnikmi.

-Vzniká Gregoriánsky kalendár

-V 16.st. sa stáva centrom MOSKVA.BUDUJE sa KREMEĽ- nový JERUZALEM .JEHO VÝSTAVBA JE OPÍSANÁ V STAROM ZÁKONE - AKO DAVIDOV CHRÁM !U HERODOTA JE SPOMÍNANÝ AKO EGYPTSKÝ LABYRINT.

-KONKVISTA v Amerike je len prekrútená a prepísaná história ORDY .

-evangéliá boli známe od 12-13 st. BIBLIA bola spísaná od 15-16 storočia a STARÝ ZÁKON sa doplňoval až do 17. storočia .Vtedy sa aj usadzujú židia -ako CHAZARI so vznikajúcim JUDAIZMOM .JUDEI- oslavovač boha, IZRAEL- bojovník za boha.

-Luteráni v Orde zabránili vyslaniu ďaľšej kárnej výpravy mocnosti do trhajúcej sa EU a tak umožnili bývalím vazalom viesť dlhotrbvajúce vojny (30 ročná a pod.) o rozdelenie moci v EU. Impérium sa trhalo na kusy.tuv.

-LIVONSK8- LITVIANSKA vojna nebola len na LITVE . ale globálne vojna.

-17.st.Reformácia a totálne PREPISOVANIE DEJÍN! A na jeho čele SKALIGER.

-Zmocnelé bývalé vazalské krajiny EU poštvali Osmansko-kozácke Turecko proti bývalému Impériu- Rusku.
urýchlene sa v dovtedy po RUSKY HOVORIACEJ EU vytvárajú miestne “národné JAZYKY”.
tzv. povstanie STEPANA RAZINA” bolo v skutočnosti posledným pokusom Astrachánskej ORDY o znovunstolenie jedného centra.

-18.st. 1773-1775 sa v menšom o to pokúsil PUGAČOV- dovtedy sa držala izolovane VEĽKÁ TARTÁRIA- následne dobytá z Moskvy a pričlenená .

A TERAZ BUĎTE Z TOHO MÚDRY...

Ostatné už viac menej sedí. V tradícii poníženia a dobitia bývalého Impéria sa vydáva na Moskvu NAAPOLEON, potom sa to skoro podarili LENINOVY, HITLER a teraz asi OBAMA...

Pre prípadným kritikov a Denisov ( :) ) Ja som to navymyslel a ani netvrdím- snažím sa v skratke pre nerusky hovoriacich zdeliť info čo som zachytil..

ešte filmík o 2 Jeruzaleme- MOSKVE a DAVIDOVOM chráme . KREMLI
Poslední úprava: 24. bře 2020 22:30 od Ramiannka.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: martinn1983, Ramiannka, Zendenisko, p.hanic, slovien

História novej chronológie Fomenkovcov 13. bře 2014 11:30 #3967


  • Příspěvky:5583 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Pár príkladov tvorenia letopočtu "od isosa"

na Durerovej grafike

i527letopoet.jpg
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

História novej chronológie Fomenkovcov 13. bře 2014 11:31 #3968


  • Příspěvky:5583 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
alebo


letopoetoltrnyobraz1.jpg
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

História novej chronológie Fomenkovcov 13. bře 2014 11:32 #3969


  • Příspěvky:5583 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
na cárskej námornej mape


letopoetnamape1.jpg


letopoetnamape.jpg
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Ramiannka, p.hanic, slovien

i 610 je aj v B.Bystrici na namesti .. 13. bře 2014 12:18 #3970


  • Příspěvky:711 Obdržená poděkování 1533
  • Avatar uživatele eliot
  • eliot
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 61
To " i " sa dá vidieť občas aj u nás.
Ja som si ho odfotil v B.Bystrici na ulici smerujécej na juh z hlavného námestia...
Treba si ale pozrieť aj a hlvne falzifikovaie histórie - metódy falzifikácie...
To sa Vám Dušan ešte len potom bude "rozdýchavať" ...
Ten prechod z formatu "i610" na format "1610" je najlepšie zdokumentovaný na plechu
vygravýrovaných datumov cechu jedného zlatníckeho rodu ,
ak si dobre rozpomínam, tak v Holandsku...
** oprava z i620 na i610, bolo tam aj i641 ale to pri reštaurovaní asi upravili na i64i
BB-2013-i610.jpg

BB-i610-detail.jpg
Poslední úprava: 18. bře 2014 13:12 od eliot. Důvod: fotky
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: martinn1983, Ramiannka, Dušan, Zendenisko, slovien

História novej chronológie Fomenkovcov 15. bře 2014 08:36 #3993


  • Příspěvky:5583 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
S.VenGors napsal:
Zaujimave je taktiez velke vakuum co sa tyka "pokrestancovania" rimskou cirkvou nasich uzemi v obdobi medzi 9. a 14. storocim... 5. storoci akoby nejestvovali.
Zaujimave je tiez to, ze uzemie tzv. Velkej Moravy je takmer totozne s uzemim Uhorska...

Ako sa ukazuje -podľa Fomenkovcov- žiadne pokresťančovanie sa nekonalo !!!!
Naopak.Viera v učenie Ježiša bola priamim vyústením staroverického védizmu.A tie krutosti čo sa diali potom bol rozpad tejto základnej viery na "sekty" a následné náboženstvá.
Poslední úprava: 17. bře 2014 23:01 od Dušan.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: martinn1983
Vygenerováno za 0.384 sekund


Copyright © 2013.Ramiannka All Rights Reserved.