Nepoznaná História

Main Menu

Login Form

paypal

  • Currency:
  • Amount:

Counter

02266583
Today
Yesterday
This Month
All days
25
194
5758
2266583
Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: História novej chronológie Fomenkovcov

História novej chronológie Fomenkovcov 03. bře 2020 16:09 #18094


  • Příspěvky:5581 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Obrázky čo sa nemestili.

Berthold-Schwarz.jpg


Bertold Schwartz. Stará rytina. Rytina je pomerne pekná, pravdepodobne neskoršieho dáta. Nakreslené ako ilustrácia pre skaligerovskú verziu.

Freiburg_-_Berthold_Schwarz_Denkmal.jpg


i_083.jpg


Pamätník Bertolda Schwartza na centrálnom námestí nemeckého mesta Freiburg. Rytina z roku 1854. V skutočnosti je to pamätník sv. Sergejovi z Radoneža.
Poslední úprava: 03. bře 2020 16:13 od Dušan.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: slovien, samomirus

História novej chronológie Fomenkovcov 05. bře 2020 12:41 #18100


  • Příspěvky:5581 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Poznámka- pikoška ešte k téme vyvražďovacích výprav Ordy do zamorenej EU. Majú tam v parlamente politika - Žirinovského. Správaním sociopat - podstate niečo , ako náš víťazný Matelko ( hoci stabilnosťou neustálej účasti vo vláde a veľkosťou strany neporovnateľne väčší ). Tak ten vystúpil pred pár dňami v Ru parlamente a vyhlásil návrh, aby boli šíriteľia poplašných správ o chorobe v médiách na mieste dopadnutia postavený k stene a zastrelení - tak ,ako vo vojne. Narobia viac škody, ako samotní chorí...
Poslední úprava: 05. bře 2020 12:42 od Dušan.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: samomirus

História novej chronológie Fomenkovcov 06. bře 2020 01:04 #18103


  • Příspěvky:1103 Obdržená poděkování 2035
  • Avatar uživatele IvanSk
  • IvanSk
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 55
Část zprávy je pro hosty skrytá. Pro zobrazení celé zprávy se prosím přihlašte nebo registrujte.
Poslední úprava: 06. bře 2020 11:47 od IvanSk.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: slovien, samomirus

História novej chronológie Fomenkovcov 11. bře 2020 14:37 #18120


  • Příspěvky:5581 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Predhovor použitý, ako zhrnutie.

V roku 2004 bola vydaná naša kniha „CÁR SLOVANOV “. V ňom sme začali podrobnú štúdiu jednej z najstarších, podľa novej chronológie, doby našej histórie - Kristovej éry. Ako sme ukázali, žil Andronicus-Christ (známy ako veľký ruský knieža Andrei Bogolyubsky, známy ako apoštol Andrei Prvozvaný) v 12. storočí nl. e. Podľa novej chronológie začína rušná písomná história ľudstva až od 14. storočia nl. e. Samozrejme nehovoríme o udalostiach všeobecne, ale o tých, ktorých písomné informácie sa k nám dostali.
Začiatky 10. - 13. storočia sú najstarším obdobím našej písomnej histórie. Odtiaľ pochádzajú iba informácie o najvýraznejších udalostiach. Podľa systému chronologických zmien objavených A.T. Fomenko v 70. rokoch, pozri [CHRON1] a [CHRON2], najstaršia doba, z ktorej pochádzajú ozveny písomných informácií - toto je desiate storočie nl. Až od roku 900 po Kr písomná história minulosti sa začína oživovať. A až od roku 1300 existuje dostatočný hustý prúd dôkazov, ktorý sa k nám dostal z minulosti.
V našej siedem-zväzkovej chronológii je uvedená rekonštrukcia udalostí štrnásteho a šestnásteho storočia, založená na novej chronológii získanej aplikáciou prírodovedných metód na celý objem historického materiálu pokrývajúceho starovekú a stredovekú históriu.
Predovšetkým sa objasnila vyššie uvedená časová hranica - 1300 nl. V tomto období došlo k rýchlemu rozšíreniu Veľkej = mongolskej ríše. Potom sa vytvorila väčšina pôvodných zdrojov, ktoré k nám prišli. Časy pred rokom 1300 sú preto kronikami oveľa horšie poznateľné, ako následná cisárska éra storočí XIV-XVII. Z dostatočne opodstatneného dôvodu môžeme povedať, že obdobie pred storočiami XIII-XIV, teda pred veľkým dobitím "Mongolskej" ríše, je toto obdobie najstaršou dobou v známej histórii.
V rokoch 2003-2004 sme začali skúmať pôvod ríše, teda éry 12. - 13. storočia. Prvá kniha nového cyklu - „carskí Slovania“ hovorí o konečnom datovaní Kristovho narodenia, dospeli sme ku konečnému výsledku roku 1152. n.l. Predstavili sme živé svetské odrazy evanjeliových udalostí. Súvislosť medzi dejinami kresťanstva a dejinami ríše sa stala oveľa jasnejšou.
Táto kniha nadväzuje na knihu „Cár Slovanov“ a venuje sa histórii storočí XII-XIV z hľadiska novej chronológie.

V prvých kapitolách dopĺňame a prehlbujeme rekonštrukciu Kristovej éry, navrhnutú v knihe „ Cár Slovanov “. Najprv sa podrobne preskúmali najmä sekulárne biografie Jána Krstiteľa, ktoré sme objavili. Napríklad sa náhle ukazuje, že Ján Krstiteľ sa na stránkach svetských kroník zobrazovaný aj ako slávny „starodávny“ rímsky rečník Cicero. Našli sme aj ďalšie odrazy Jána Krstiteľa. Ide najmä o biblického proroka Izaiáša. V rovnakej vrstve historických informácií o predpovediach spadajú aj slávne „Sybilline knihy“.
Okrem našej analýzy „starodávnych“ gréckych mýtov uvedených v knihe „Kráľ Slovanov“, preskúmavame aj mýtus o Argonautoch. Ukazuje sa, že v ňom existuje veľká vrstva udalostí týkajúcich sa Krista. Mýty o Jasonovy, Medee a ďalších hrdinoch príbehu Argonautov sú teraz oveľa jasnejšie.
Ďalej uvádzame množstvo nových svetských reflexií Krista a jeho súčasníkov v ruských dejinách. Ide najmä o prvé veľké ruské kniežatá Igora a Olega. Kroniky, z ktorých sa ukázalo, absorbovali množstvo informácií o Andronicus-Kristovy. To isté platí pre ruské kroniky Askolda a Dira. Ako sa ukázalo, na začiatku ruských análov je dosť veľa skrytých odkazov na Krista.
„Antickí“ Anthonius a Kleopatra sa pred nami objavujú v novom svetle. Ukazuje sa, že aj oni sú postavami evanjelickej éry 12. storočia.

Ďalej hovoríme o čase po Kristovi. Hovoríme o udalostiach prvých desaťročí PO UKRIŽOVANÍ Andronika-Krista v roku 1185. V scaligérijskej chybnej chronológii je to pravdepodobne prvá polovica prvého storočia našej éry. To znamená - éra, ako keby pred dvetisíc rokmi. Podľa novej chronológie sa udalosti odohrali oveľa neskôr, asi pred 800 rokmi. Ako sme zistili, koncom 12. - 13. storočia žili nasledujúce slávni hrdinovia.

Apoštol Pavol. Ako sa ukázalo, má najpriamejší vzťah k krížovým výpravám 12. - 13. storočia.
• Veľký ruský princ Svyatoslav.
Veľkovojvodkyňa Olga a kráľovná Helena, matka Konštantína Veľkého.
• „Antický“ Achilles - slávny hrdina trójskej vojny.
• Slávne postavy germánsko-škandinávskeho eposu - Siegfried a Valkyrie Brunhild. Ďalej, Boh Odin, Nibelungovia.
• „Staroveký“ kráľ Aeneas, ktorý založil rímske kráľovstvo, a jeho potomkovia - Romulus a Remus.
Variag Rurik (aka Aeneas), povolaný kraľovať v Rusku a založiť Ruské kráľovstvo. Na záver vysvetlíme slávnu legendu o povolaní Variagov do Ruska.

Naša rekonštrukcia vzniká v dôsledku čítania starých zdrojov vo svetle nových datovaní. Preto neustále zdôrazňujeme, že základom nášho výskumu je práve CHRONOLÓGIA, nielen čítanie a interpretácia zdrojov. Chronológia (t. J. Dátumy) sa zisťuje pomocou prísnych vedeckých metód. Pokiaľ ide o „historické mäso“, ktoré staviame na „chronologickej kostre“, tu samozrejme nemôžeme byť zodpovední za úplnú spoľahlivosť záverov a hypotéz. Podľa nášho názoru sú všeobecne odôvodnené. Podrobnosti budú samozrejme objasnené. Dôležitým výsledkom je, že staré zdroje skutočne umožňujú PREPOJENIE ČÍTANIA, PODĽA NOVÉHO CHRONOLÓGIE. Preto sa nejaví iba ako špekulatívna konštrukcia, „hra mysle“, ale aj ako hlavný pracovný nástroj pri obnove správneho príbehu.
Niektorí čitatelia sa snažia zachytiť výlučne naše jazykové úvahy z našich kníh. A na základe „podobného zdôvodnenia“, ako sa im zdá, vybudovať vlastnú historickú teóriu. Iní nás naopak násilne odsudzujú práve za „lingvistiku“. Jazykoveda opäť nie je metódou štúdia chronológie. A nemôže slúžiť ani ako nezávislá metóda analýzy histórie. Inými slovami, na základe jazykových úvah nemožno vybudovať ani správnu chronológiu, ani primeranú rekonštrukciu histórie. Poradie odôvodnení by malo byť úplne odlišné. Najprv pomocou presných metód - matematických, astronomických a iných - sa vyhľadá nezávislá a správna postupnosť historických udalostí. Až potom príde čas na čítanie starých kroník v súlade so zavedenou chronológiou. Jazykové úvahy niekedy nadobudnú zmysel iba v tejto poslednej fáze. Veľmi neisté svojou povahou a neschopné nič dokázať sami o sebe.
Uvedomujeme si, že veľa ľudí, ktorí sú zvyknutí na úplne iný príbeh, sa nemusí páčiť výsledok našej práce. Z čisto emocionálnych dôvodov. Napríklad preto, že máme vzťah k histórii náboženstva. Chceme zdôrazniť, že náš výskum sa nezaoberá otázkami viery. Ani cirkevné dogmy, ani základy dogiem, o ktorých neuvažujeme a hovoríme iba o chronológii a histórii. Po dôkladnom prečítaní našich kníh by čitateľ mal pochopiť, že NENARUŠUJEME RELIGIÓZNU OBLASŤ.

V tejto knihe odkazujeme najmä na nášu sedem dielnu „Chronológiu“. Prvý kánon “, ktorý obsahuje základy novej chronológie a uverejnený v rokoch 2004-2006. Pozri [CHRON1] - [CHRON7] v zozname odkazov.
Vďaka N.D. Gostev a T. N. Fomenko za užitočné nápady a pomoc pri hľadaní a spracovaní zdrojov.
AT Fomenko, G.V. Nosovskiĭ.
Moskva,
Moskovská štátna univerzita
pomenované po M.V. Lomonosov
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: samomirus

História alebo dejiny? NCH -na slobodnom vysielači 25. bře 2020 22:18 #18173


  • Příspěvky:1649 Obdržená poděkování 2807
  • Avatar uživatele p.hanic
  • p.hanic
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 73
Je história podvrh ? Spoznáme niekedy vlastné dejiny ?…moderuje : Peter Bulla
hearthis.at/slobodnyvysielac/ako-dalej-24-2019-11-18/
História, alebo Dejiny ? Je história podvrh ? Nová chronológia…hosť : Ján Šarmír…moderuje : Peter Bulla
hearthis.at/slobodnyvysielac/ako-dalej-29-2019-12-23/
História alebo Dejiny ? Je história podvrh ? Nová chronológia 2…hosť : Ján Šarmír…moderuje : Peter Bulla
hearthis.at/slobodnyvysielac/ako-dalej-30-2019-12-30/
História alebo Dejiny ? Je história podvrh ? Nová chronológia 3…hosť : Janko Šarmír…moderuje : Peter Bulla
hearthis.at/slobodnyvysielac/ako-dalej-31-2020-01-13/
História alebo Dejiny, Nová chronológia 4…stručné zhrnutie…
hosť : Milan Blažej…moderuje : Peter Bulla
hearthis.at/slobodnyvysielac/ako-dalej-32-2020-01-20/
Banská Bystrica +421 (0) 48 381 01 01 Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Poslední úprava: 25. bře 2020 22:22 od p.hanic.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

dvojhlavý orol v Európe - aj Španielsko, 01. dub 2020 09:25 #18176


  • Příspěvky:1649 Obdržená poděkování 2807
  • Avatar uživatele p.hanic
  • p.hanic
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 73
uni-Granada-1531-dvojhlavy-orol.jpeg


dvojhlavy-orol-truhlica-stoderzinken_20110305.jpeg


* Truhlica na súkromnej chate Rakúsko, Stoderzinken 2011
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Dušan

rok J.5.7.3 : JAR - hrad Lupča 07. srp 2020 20:24 #18416


  • Příspěvky:1649 Obdržená poděkování 2807
  • Avatar uživatele p.hanic
  • p.hanic
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 73
rok J.5.7.3 : JAR - hrad Lupča -pozrite si to "J" vľavo a vpravo
Hrad-Lupca-J573-JAR.jpeg
Poslední úprava: 07. srp 2020 20:25 od p.hanic.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Dušan

Multimediálne múzeum Novej chronológie 03. dub 2021 10:36 #19301


  • Příspěvky:1649 Obdržená poděkování 2807
  • Avatar uživatele p.hanic
  • p.hanic
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 73
www.youtube.com/channel/UC6E-Wq4f23IB6Rg3s6o_kxA
Мультимедийный музей Новой хронологии - séria videí
1. Miesto, kde sa narodil J.Kristus: Južný Krym - mys Fiolent
- výklad na podklade akých faktov dospeli k tomuto poznaniu
КРЫМ.ФИОЛЕНТ. ЧАСТЬ 1. Встреча с А.Т. ФОМЕНКО, 28.3.2021


Miesto ukrižovanoia J.Krista
ОТКРЫТИЕ ЕРОСА. ВОЗНИКНОВЕНИЕ ВТОРОЙ ИМПЕРИИ. Встреча с Г.В. НОСОВСКИМ., 31.1.2021
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

čítanie k Novej chronológie 03. dub 2021 11:00 #19302


  • Příspěvky:1649 Obdržená poděkování 2807
  • Avatar uživatele p.hanic
  • p.hanic
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 73
glazev.ru/articles/10-vlast-i-obshhestvo...dazhnaja-devka-jelit
История как продажная девка элит
História ako predajná dievka elít.

Кризис в обществознании вызван пристрастием ученых к злонамеренно созданным мифам

Как мы выяснили в предыдущих статьях «исторического цикла», настоящий прорыв в обществознании возможен только на основе междисциплинарного подхода, интегрирующего научные знания в области экономики, социологии, психологии и, конечно же, истории. Без надежной исторической основы обществознание не может обрести твердую почву для строительства достоверных теоретических конструкций.

К сожалению, руководители российских институтов истории пытаются управлять нашим прошлым на основе мифов, сфабрикованных более двухсот лет назад ангажированными немецкими специалистами, исходя из политических целей тогдашнего прозападного руководства страны.

Прямо скажем, что смысл этой мифологии заключался в обосновании неспособности народа России к самостоятельному государственному строительству. Идея эта не ушла в прошлое и до сих пор проявляется в претензиях русофобствующей американской агентуры на управление Россией, в поучениях из Вашингтона, безапелляционных оценках из европейских столиц, в геноциде русского населения Украины.

По политическим соображениям

Официальная историческая мифология продолжает программировать наше общественное сознание на ощущение беспомощности и внешней зависимости.

Уже на наших глазах за прошедшие после распада СССР годы история была существенно переписана. Причем во всех бывших союзных республиках по-разному. Созданная много лет назад группа российских и украинских историков не смогла предотвратить чудовищные искажения истории, в том числе современной, содержащиеся в официальных украинских учебниках по истории.

«Отсутствие государственной идеологии не позволяет дать нравственную оценку проводимой социально-экономической политике»

Когда «официальные историки» сетуют, что применение математических методов анализа исторических данных Фоменко может выбросить российскую историческую науку на обочину мировой, возникает вопрос – о какой всемирной исторической науке они говорят? О той, которую сочиняют на деньги Сороса их украинские коллеги? Или о той, которую рисуют в Вашингтоне, приписывая США победу над фашистской Германией и принижая роль СССР в разгроме нацизма? Или, может, о китайской, в которой, кроме Поднебесной, ничего заслуживающего внимания нет?

Подробнее на glazev.ru/articles/10-vlast-i-obshhestvo...dazhnaja-devka-jelit
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Dušan

História novej chronológie Fomenkovcov 03. dub 2021 14:31 #19303


  • Příspěvky:5581 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Tento výsek zo staršej mapky uvádzanej vo vyššie uvedenom filme by mohol zaujať p. Metoda. Neďaleko od GOLGOTY mestečko MADJAR KALESSI.

Snmekobrazovky2021-04-03v14.48.22.png
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: p.hanic
Vygenerováno za 0.392 sekund


Copyright © 2013.Ramiannka All Rights Reserved.