Niečo od človeka, ktorý tam všade bol a na vlastné oči to videl, mimochodom,"bojí sa otvoriť i chladničku, aby na neho nevyskočila ukrajinská vlajka" a ďalšia perlička o pojmoch škoda a katastrofa a ich rozdieľ, "keď babičke skape koza, to je škoda a keď spadne lietadlo s vládou, to je katastrofa" mu-ha-ha!:
Doslovný prepis prejavu Mariána Koltebu, Ficova katarzia: „Sloboda na Slovensku sa ešte dá zachrániť. Všetko má v rukách bývalý premier Róbert Fico. Bývalý premier Fico, ktorý v posledných mesiacoch prezentuje tie isté názory, ktoré som ja mal desať rokov pred ním. Tie isté názory, za ktoré mňa v časoch, keď bol Fico premierom, prenásledovali, vyhadzovali z práce a kukláči vláčili po uliciach. Bývalí premier Fico, ja v tejto chvíli nežiadam ospravedlnenie voči mojej osobe za to, čo ste spôsobili v minulosti. Ja, v tejto chvíli žiadam vašu verejnú, úprimnú a hlbokú katarziu za to, ako ste počas dvanástich rokoch vašej vlády ublížili Slovensku a Slovákom. Žiadam vaše verejné ospravedlnenie sa za neustále čoraz väčšie zaťahovanie Slovenska do závislosti na Európskej únii a Severoatlantickej aliancii Nato. Žiadam vaše verejné ospravedlnie sa národu za podporu protislovenských, protinárodních a protikresťanských mimovládních organizácií , ktoré s vašou podporou na Slovensku presadzovali svoje zvrátené predstavy o fungovaní spoločnosti. Žiadam vašu verejnú katarziu, verejné ospravedlnenie, za vytvorenie tzv. protiextremistických zákonov, ktoré ste spolu s Harabínom a Žitňanskou vytvorili, len na to, aby bola potieraná sloboda prejavu, aby národne cítiaci občania, jednoducho mali strach vyjadriť svoj názor na to, čo sa aj za vašej vlády na Slovensku dialo. Žiadam vás o verejné ospravedlnenie sa národu za vytvorenie Naky, ktorá od počiatku slúžila najmä na prenasledovanie vláde nepohodlných ľudí, vašej vláde nepohodlných ľudí a za ospravedlnenie sa za nezrušenie Špecializovaného trestného súdu, ktorý ste počas vašej samostatnej vlády mohli zrušiť jedným luskom. Bývalý premier Fico, tiež vás žiadam o verejné ospravedlnenie sa za prehlbovanie neomarxistického internacionalizmu vo všetkých sférách spoločnosti, ktorý vyústil do bezbrehého teroru liberálov voči všetkým tradičným národne a kresťanský zmýšľajúcim obyvateľom Slovenskej republiky. Bývalý premier Fico, máte to v rukách, ak sa za všetky tieto vaše politické previnenia, prešlapy voči národu ospravedlníte, ja, budem bojovať za to, aby ste ako politik, ktorý si uvedomil svoje chyby, ostali na slobode. Viktór Orbán si podobné prešlapy, ako vy, uvedomil a dnes bojuje za národ. Máte jedinečnú životnú príležitosť jeho príklad zopakovať.“
Veď si pamätám, ako bol Kotleba s tvárou na asfaltu prišliapnutý bagančou ficovského policajného príslušníka pri manifestácii.
"Karma je zdarma." a tak i Fica a Kaliňáka dobehla (však sú obaja kovaní právnici a divým sa im, že si uplietli na seba bič, svojími rozhodnutiami, ako obmedzovať postupne práva občanov Slovenskej republiky - "tejto krajiny"), takto si pília konár pod sebou aj všetci koaličníci s vládou a prezidentkou a dobehne i ďalších aj juristútky-tútov a presstitútky-tútov. Část zprávy je pro hosty skrytá. Pro zobrazení celé zprávy se prosím přihlašte nebo registrujte.
Část zprávy je pro hosty skrytá. Pro zobrazení celé zprávy se prosím přihlašte nebo registrujte.
Niečo s covidom, pre niekoho nič nové - sa šíri vzduchom kvapkami i aerosolom (podobne ako je cigaretový dym) na veľké vzdialenosti ventiláciou i cez filtráciu a preniká i cez plexisklové zábrany, kde sa hromadí, ... www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-z...source=www.seznam.cz
Daňo presne na príklade popisuje od 19,00 min., ako je možné, že Nemecko je na tom tak ekonomicky dobre? Na úkor nás všetkých, ktorých ekonomicky zdiera … , lebo máme poslancov a vládu pandrlákov-bábky, ktorí ničomu nerozumejú, alebo nechcú rozumieť, majú svoje záujmy a národ-ľudia ich nezaujímajú, česť výnimkám!
Něbenzja (stálý zástupce RF při OSN) přišel do Rady bezpečnosti OSN s ukrajinskými učebnicemi:
„Ministerstvo školství Ukrajiny se zabývá totálním přepisováním historie. Vzal jsem si učebnici zeměpisu pro 8. třídu. Z Ukrajiny podle ní pocházeli předkové Francouzů, Španělů, Turků a dokonce i Židů. Chci se obrátit na svého francouzského kolegu: Nicolasi, věděl jsi, že jsi vlastně Ukrajinec? Pokud mi nevěříte, přečtěte si učebnici. Má to železnou logiku: jelikož předky Francouzů jsou Galové, přišli z Haliče na Ukrajině. A víte, že podle autora učebnice jsou Ukrajinci a Poláci slovanského původu a Rusové jsou Ugrofinové? Bělorusům bylo také odepřeno slovanství, byli připisováni pobaltským národům. V učebnici dějin Ukrajiny pro 7. třídu se dokonce píše, že „utváření ukrajinského lidu má 140 tisíc let“. A v učebnici dějepisu pro 9. třídu se uvádí, že „na konci 19. století byli Ukrajinci jedním z největších národů v Evropě. Autor knihy „Ukrajinský národ“ je obecně přesvědčen, že „obyvatelstvo východní Evropy vstoupilo do 1. tisíciletí nové éry pod jménem Ukrajinci“.
He ...predbehol ste ma. Chel som tento príklad "medvedej služby" publikovať. Myslím však, že si to zaslúži pár poznámok. Je to príklad toho, keď sa hladači pravdy (na Ukrajine) nechajú zneužiť na politické , eknomické a neonacistické účely. Vynikajúco ponížené hladačstvo v tom Augiášovom chlieve . Zhodené pod stôl a došľapané.
Pretože reč ide o naozaj neodškriepiteľnom fakte "GALSKÉHO OBLÚKU"- (viď. knihu O.Cvengroša) - od PORTU GALSKA (teda "Prístavného"GALSKA / bránového - lebo PORTA - je latinsky BRÁNA/ ) . Španielskej GALÍCIE , Francúzskej GALIE (tu sa nám láme -mení G na H), severoeurópskeho G/HOLANDSKA, cez našich a Moravských Galánov a Galánok (mladých mužov a dievčat), Ukrajinskú G/HALIČ až po Izraelskú vraj Rímsku provinciu - GALÍCIU.
To GAL je vlastne odkaz na posvätného rybu/hada ÚHORA . Viď kniha O.C.
Francúzsky : anGUILLE
Nemecky : (G-J)AAL
Španielsky: anGUILA
Portugalsky : eNGUIA
( nehľadiac na nespočetné toponimické mená riek a kopcov v týchto krajinách - v slovenčine)
Neznamená to však, že to treba zmiešať s tvrdením napr., že Ukrovia vykopali dno Čierneho mora a iné nezmysli a to všetko nastrkať do učebnice a nacistického šialenstva. Úspechom propagačnej vojny anglosasov je vo vrchole, že si z toho ešte aj predstaviteľ Ruska robí srandu v OSN...
Tá história sa opakuje, viď. Nemecko pred 2. svet. vojnou, a v súčasnosti, keď sa fašizujú vybrané štáty (Ukrajina, Poľsko, ktoré budú ďalšie?). Víťazna Európa po 2. s. v. zabudla na fašistické Španielsko. Kdo mal záujem, aby sa s Frankovou fašistickou republikou nič neurobilo? Prsty neustále majú v tomto USA, ktoré neprestávajú vykonávať ničomnú úlohy.rozvracania nielen európskych štátov.
Maršál Žukov po oslobodení Poľska raz povedal Rokosovskému: "Táto krajina (mysel tým Poľsko), nám nikdy neodpustí, že sme ju oslobodili od fašistického Nemecka!"
No a dnešná francúzska vláda na deň vížazstva nepovolila ruskému veľvyslancovi sa tohoto aktu zúčastniť, hoci Stalin vyslovene požadoval, aby Francúzsko po 2. svet. vojne, bolo zahrnuté medzi víťazné štáty.
Dá sa to zhrnúť príslovým: "Za dobrotu na žobrotu!"
Je zaujímavé historické zistenie toho, keď Hitler rozohral kartu s mladými chlapcami v spolkoch Hitler jugen, čo sa robí s touto generáciami týchto chlapcov vo fašistickej Ukrajine a v najštvavejšej vojnychtivej krajine Európy v Poľsku?
Týnedžerov som medzi uprchlíkmi veľa nevidel! Možno sa mýlim.
Dodo, Jozef, Jožku či neviem ako ináč, možno ešte po španielsky José - politika a najmä videa do utajenia, lebo mažem....Část zprávy je pro hosty skrytá. Pro zobrazení celé zprávy se prosím přihlašte nebo registrujte.