Nepoznaná História

Main Menu

Login Form

paypal

  • Currency:
  • Amount:

Counter

02268756
Today
Yesterday
This Month
All days
114
261
7931
2268756
Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Zo(15) Metalurgia Sn-bronzu=základ EU civilizácie

iný "chrobáčik" do hlavy pre genetikov 01. čen 2016 07:57 #13215


  • Příspěvky:711 Obdržená poděkování 1533
  • Avatar uživatele eliot
  • eliot
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 61
a aby ten "DNA chrpbáčik" nebol tak "jednoduchý" je to trochu zložitejšie:
www.icr.org/article/genetics-research-confirms-biblical/
Genetics Research Confirms Biblical Timeline

Exciting research from the summer of 2012 described DNA variation in the protein coding regions of the human genome linked to population growth. One of the investigation's conclusions was that the human genome began to rapidly diversify not more than 5,000 years ago.1,2 This observation closely agrees with a biblical timeline of post-flood human diversification. Yet another study, this one published in the journal Nature, accessed even more extensive data and unintentionally confirmed the recent human history described in Genesis.3
...
PREKLAD:
www.kreacionismus.cz/content/geneticky-v...iblicky-casovy-ramec

Genetický výzkum potvrzuje biblický časový rámec
Vložil/a Pavel Kabrt, Ne, 02/23/2014 - 21:02
Jeffrey Tomkins, Ph.D.
(Z www.icr.org/article/genetics-research-confirms-biblical/ přeložil Pavel Kábrt – 2/2014. Vyšlo na stránkách ICR 9. ledna 2013. Dr. Tomkins je výzkumným spolupracovníkem. Doktorát v genetice obdržel na Univerzitě Clemson, Jižní Karolína, USA.)

Děkuji každému, kdo pomáhá zvěstovat Kristovo evangelium bez darwinistických slátanin!
Pavel Kábrt


Vzrušující výzkum z léta 2012 popisuje variace DNA v úsecích kódujících proteiny ve spojitosti s populačním růstem. Jedním ze závěrů výzkumu je, že se lidský genom začal prudce diverzifikovat ne více než před 5 000 roky.1, 2 Toto pozorování těsně souhlasí s biblickým časovým rámcem rozrůznění lidí po potopě. Ale další studie, publikovaná v časopisu Nature, zpřístupňuje ještě rozsáhlejší údaje, které neúmyslně potvrzují nedávnou lidskou historii popsanou v Genesis.3

Rozdíly v lidské DNA mohou být charakterizovány napříč populacemi a etnickými skupinami, při použití mnoha technik. Jedna z těchto genetických technologií, která v tomto smyslu podává nejvíce informací, se zabývá analýzou variací DNA v genomových oblastech kódujících proteiny. Proměnlivost v těchto oblastech je nižší, než mnohem početnější genetické odchylky, ke kterým dochází v regulačních, nekódujících oblastech. Badatelé mohou statisticky kombinovat tyto informace s demografickými daty, které získají z růstu populace napříč celým světem, a tím dostanou časové rámce (měřítka) vztahující se k lidské genetické diverzifikaci.4

To, co dělá tento typ výzkumu unikátním, je, že evoluční vědci typicky začlení obrovské časové rámce, které dostanou od paleontologických autorit, či jiné dlouhé časové scénáře, aby tak kalibrovali modely genetických změn během času. Ale studie, založené na vypozorované dynamice světové populace, nespoléhají na tento předsudek, a jsou proto mnohem přesnější a realističtější.

Ve své zprávě z roku 2012 v Science, analyzovali genetici sekvence DNA 15 585 úseků genů kódujících proteiny v lidském genomu u 1 351 Euroameričanů a 1 088 u Afroameričanů na málo časté variace DNA.1, 2 Tato nová studie zpřístupnila řídce kódující variace v 15 336 genech u 6 500 lidí – je to téměř třikrát větší rozsah dat ve srovnání s první studií.3 Nová studie byla provedena oddělenou skupinou výzkumníků.


geneticky_vyzkum_potvrzuje_biblicky_casovy_ramec_2-geneticke_udaje.img_assist_custom-499x330.jpg


Výsledky publikované v Nature přináší druhé velkolepé potvrzení těch úžasných informací z Bible, které přinesla už první studie. Vědci potvrdili, že se lidský genom začal prudce diverzifikovat ne více jak před 5 000 roky. Ještě k tomu zjistili, že význačné hladiny variací jsou spojeny s degradací lidského genomu, a ne nějakým vzestupným evolučním procesem. To těsně zapadá do výzkumu provedeného genetikem Johnem Sanfordem z Cornellovy univerzity, který biologicky realistickým genetickým modelováním populace ukázal, že genomy ve skutečnosti devolvují během času v procesu, který se nazývá genetická entropie.5

Podle Bible byla předpotopní celosvětová populace redukována na Noemovy tři syny a jejich manželky, což vytvořilo efekt hrdla láhve, ze kterého pochází všechno lidstvo. Záhy po celosvětové potopě bychom očekávali rychlou diverzifikaci, pokračující až do současnosti. Podle Písma to nezačalo dřív jak před 5 000 roky. Také bychom očekávali, že lidský genom bude devolvovat či degradovat v důsledky hromadění nevratných genetických chyb během času. A nyní, dvě materialistické výzkumné studie, potvrzují tyto biblické předpoklady.

Odkazy

1. Tomkins, J. 2012. Human DNA Variation Linked to Biblical Event Timeline. Creation Science Update. Posted on icr.org July 23, 2012, accessed December 31, 2012.
2. Tennessen, J. et al. 2012. Evolution and Functional Impact of Rare Coding Variation from Deep Sequencing of Human Exomes. Science. 337 (6090): 64-69.
3. Fu, W, et al. Analysis of 6,515 exomes reveals the recent origin of most human protein-coding variants. Nature. Published online before print, July 13, 2012.
4. Keinan, A and A. Clark. 2012. Recent Explosive Human Population Growth Has Resulted in an Excess of Rare Genetic Variants. Science. 336 (6082): 740-743.
5. Sanford, J. C. 2008. Genetic Entropy and the Mystery of the Genome, 3rd ed. Waterloo, NY: FMS Publications.

Takže si to shrneme:

1. Archeologický výzkum potvrzuje, že veškeré velké civilizace (Babylón, Egypt, Asýrie atd.) začaly přibližně před 5 tisíci lety. Dále potvrzuje, že před námi nežili žádní primitivní hlupáci, ale lidé s vyspělejší civilizací a technikou než máme my dnes (viz jejich stavby, které bychom nepostavili, i nálezy ukazující na vyspělou techniku).

2. Paleontologický výzkum potvrzuje, že všechny zkameněliny v zájmu antropologů jsou buď naprosto lidské, nebo patří opicím. Těch lidských zkamenělin (kostí a koster), ať už kostí našich bratří Neandertálců či jejich výrobků, nebo nálezů kostí různě vytrubovaných předků člověka, je zoufale málo, aby se tím dal věrohodně vyplnit pobyt rozumného člověka na zemi po údajné stovky tisíce let. Nedávné výzkumy lidských lebek z Gruzie, Dmanisi, tento fakt znovu jasně potvrdily a vyvrátily mnoho let trvající evoluční fantazie o různých druzích člověka vyvíjejících se zemi. Evoluční antropologie je jedna z nejchaotičtějších oblastí celé evoluční dějepravy, kde se hypotézy mění rychleji než počasí a vědci spolu hádají víc než v jiných oborech.

3. Molekulární biologie a genetika postupně rozbíjejí imaginární evoluční strom života kreslený darwinisty od Darwina, protože výsledné analýzy genetických sekvencí jsou zcela neslučitelné se starými, darwinistickými morfologickými daty. Evoluční paleoantropoložka Mary Leakey prohlásila už před mnoha lety: „Všechny ty stromy života s jejich větvemi našich předků, to je kupa nesmyslů.“ Moderní molekulární data její výrok potvrzují.

4. Genetický výzkum kombinující poznatky z demografických studií na různých etnikách se zjištěnými odchylkami DNA sekvencí kódujících proteiny potvrzuje, že k rozrůznění lidstva došlo ne dříve než někdy před pěti tisíci lety před současností, tedy to, co potvrzují i matematické modely růstu lidské populace. (viz článek zde výše)

5. Evoluční teorie o člověku dostala na frak také v mnoho let vytrubované maškarádě s „odpadními geny“ (junk genes), kterých měl mít dle evolucionistů člověk v genomu až přes 90 %, jenže nyní víme, díky skutečné vědě, že mají svoji funkci, a jak se ukazuje, obrovsky důležitou funkci. Evolucionisté mnoho let touto hloupostí dokládali pravdivost evoluce, která údajně (inteligentní stvořitel by to přece neudělal, říkali) zanechala v lidském genomu obrovský odpad starých, už více nepoužívaných genů. Nic z toho už není pravda! A to další, kde se zatím nechce evolucionistům měnit kabáty, ale budou muset, je dlouho vytrubovaná podobnost mezi lidským a šimpanzím genomem (1-2 %!). Tím opět lidem dlouho nalhávali, že člověk a šimpanz musejí mít společné předky, protože se „téměř vůbec od sebe neliší“ (evolucionisti by si měli občas zajít do ZOO podívat se do pavilónu primátů, jak vypadají, a pak na oční kliniku, no a neškodilo by cestou stavit se u psychiatra či faráře).

6. Matematické výpočty mnoha vědců, modelující růst lidské populace, zcela jasně popírají časový rámec mnoha stovek tisíců let existence člověka na zemi. Kdyby zde byl člověk milión let, už by se dnes množství našich těl nevešlo ani do prostoru mezi Zemí a Měsícem – proto také mají moderní demografové strach z přelidnění, dovedou totiž růst populace matematicky modelovat. Matematika je ovšem velkým nepřítelem evoluční teorie i v mnoha dalších oblastech, např. v pravděpodobnostních výpočtech. Dr. Morris trefně píše: „/Evoluční/ nápad mívá z některých důvodů přesvědčovací kvalitu a pro mnoho lidí se jeví jako rozumný – až do okamžiku, než je prověřen kvantitativně (matematicky)!“ Ale sami evolucionisté napadli evoluční teorii z pozice matematiky už dřív (Mathematical Challenges to the Neo-Darwinian Interpretation of Evolution).

7. Dalo by se pokračovat tím, jak lingvistické studie lidských jazyků, znalosti řemesel a zemědělství, matematiky a astronomie a nejrůznějších dovedností, písemné a architektonické památky, stáří živých stromů, nejstarší mumie, izotopová měření pomocí 14C atd. atd. – to vše dokazuje, že lidé začali zaplňovat tuto zemi ne dříve jak po celosvětové potopě, někdy v pátém tisíciletí před námi, jak zapsala Bible - a nemá pravdu fantastická darwinistická slátanina, že člověk na této zemi existuje už mnoho set tisíců let.

Aby mohl člověk vyznávat evoluční dějepravu, musí svůj rozum i vědecká fakta zašlapat do bláta darwinistického snění – ale pssst, říkejte jim, že dělají vědu, ať nás nepokoušou. Pavel Kábrt
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Zo(15) Metalurgia Sn-bronzu=základ EU civilizácie 01. čen 2016 08:45 #13216


  • Příspěvky:5583 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Viac menej to zodpovedá tomu čo vieme cez rusov až po p.Cvengroša. Autor ši však odporuje .Na jednom mieste tvrdí, že pred potopou tu bola civilizácia schopnejšia, ako tá naša - teda ľudstvo tu bolo PRED POTOPOU. A zároveň tvrdí , že pred potopou tu nik nebol… ( aj keď sa tam antievolucionisti "stretli" ich "božské" tančeky okolo toho mi nevoňajú..)

Indické Védy hovoria (teda NAŠI predkovia hovoria ) o cyklickom vývoji života na zemi. Katastrofy sa opakujú s určitou pravideľnosťou . Ľudstvo sa regeneruje vždy (zatiaľ) do novej varianty.Ako ten fénix - vlastne slnečný vták sokol…z popola.

Citoval by som ohľadne"potopy" a Keltov p. Cvengroša. A s časti aj p. Hromníka.
Poslední úprava: 01. čen 2016 10:22 od Dušan.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

iný "chrobáčik" do hlavy pre genetikov 01. čen 2016 12:23 #13218


  • Příspěvky:711 Obdržená poděkování 1533
  • Avatar uživatele eliot
  • eliot
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 61
Otázniky k textu:
A.)
Podle Bible byla předpotopní celosvětová populace redukována na Noemovy tři syny a jejich manželky,
což vytvořilo efekt hrdla láhve, ze kterého pochází všechno lidstvo. Záhy po celosvětové potopě bychom očekávali rychlou diverzifikaci, pokračující až do současnosti. Podle Písma to nezačalo dřív jak před 5 000 roky.
1. Archeologický výzkum potvrzuje, že veškeré velké civilizace (Babylón, Egypt, Asýrie atd.) začaly přibližně před 5 tisíci lety. ...
To tí "traja Noemovi synovia a ich manželky" postavili tie uvádzané civilizácie s mohutnými stavbami?

B.) Poznáme 5 základných rás ľudstva.
---
Ako sa z troch Noemových párov vytvorili na 5 odľahlých - neprepojených geografických meistach pomerne homogénne rasovo rozdielne spoločenstvá?
Toto by som si rád nechal biblicky vysvetliť...
To mala každá rasa vlástnú "Noemovu archu po 3 pároch"?
Poslední úprava: 02. čen 2016 06:23 od eliot.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: samomirus

Zo(15) Metalurgia Sn-bronzu=základ EU civilizácie 01. čen 2016 15:55 #13219


  • Příspěvky:215 Obdržená poděkování 203
  • Avatar uživatele von
  • von
  • VIP EXPERT
  • OFFLINE
  • Karma: 15
Dobrý den,

nejspíš to bude jen nějakej gebírák, ale když se to doře uchopí a interpretuje, mohlo by to potvrdit hypotézu, že doba bronzová skutečně byla.

www.geology.sk/doc/min_slov/ms_2008_3_4/15_MS_3_4_08_Andras.pdf
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Dušan, p.hanic, lesana, samomirus

Doba Bronzová a zdroje Cu+Sn u nás 01. čen 2016 17:33 #13220


  • Příspěvky:1649 Obdržená poděkování 2807
  • Avatar uživatele p.hanic
  • p.hanic
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 73
Medené hory civilizácie. Zrodenie bronzovej doby očami geológie,Andráš, Peter Ľ.4, História revue 4, č. 5-6, s. 2-4, obr. ISSN:1335-8316

Čo je archeomineralógia?
referaty.atlas.sk/prirodne-vedy/ekologia/10029/?print=1

Zrodenie doby bronzovej očami geológie
zdroj: www.obnova.sk
pridané: 25.11.2006
www.mineraly.sk/files/zau/046_zrodenie_doby_bronzovej.htm

Ložiská medi, cínu a zlata v dobe bronzovej - mapa Slovenska
42c035c0ff-cu-sn-naNasomUzemi.jpg
Poslední úprava: 17. říj 2016 20:39 od Ramiannka.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Ramiannka, lesana, samomirus

dejiny bronzu sú dejinami medi a cínu 02. čen 2016 06:19 #13222


  • Příspěvky:711 Obdržená poděkování 1533
  • Avatar uživatele eliot
  • eliot
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 61
Zrodenie doby bronzovej očami geológie -> "dejiny bronzu sú dejinami medi a cínu" (2006)
Na tej mape už chýba len Cínobana a Kriváň ako ložiská Sn.( - už dávno vyťažené)
A stále tu je "záhada pôvodu cínu" u mnohých nálezov ...
***
"Dlohovekosť krajanov mojich" - Doc.Ferák - 80% dnešnej popolácie malo predkov v dolinách Waagrie pred
8.000 rokmi...podľa výskumu DNA...
"Biblický DNA výskum" uvádza 5.000 rokov - potopu prežila trojica párov ...
Vychádza to tak - že moji krajania sú opäť výnimka, nie sme potomkovia Noema...
Poslední úprava: 02. čen 2016 06:20 od eliot.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Zo(15) Metalurgia Sn-bronzu=základ EU civilizácie 02. čen 2016 07:46 #13223


  • Příspěvky:5583 Obdržená poděkování 7737
  • Avatar uživatele Dušan
  • Dušan
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 94
Už som to tu kedysi načal,ale všímal by som si nielen mečov,ale aj BRONZOVÝCH HROTOV ŠÍPOV.Tam som viac "doma". Stovky , až tisícky ich je tu toť na kopci za domom. sú zabodnut=é vo svahu - očividne sa niekto niekoho snažil poraziť na hradisku.
BRONZOVÁ "diaľnica" hrotov šípov zo skladaných lukov sa tiahne práve od nás až hen po Mongolsko .Tam sa stáča ja juh cez Koreu dolu do Kitaja…Ukrajina je nimi priam osiata. Okolo Krymu by mohla rásť bronzová tráva.Meče sú sprievodným javom tejto diaľnice. Z bronzu nie sú len meče, ale aj čajníky, sošky,ozdoby, spony, kadečo.

To isté sa tíka aj SKLADANÉHO LUKU. Veľkej technickej zvláštnosti.Bronzový hrot patrí ku skladanému luku.Ako klobúk na hlavu. Je tu však ďašia - tretia časť skladačky. K hrotu a luku patrí rovnako neodmysliteľne KÔŇ. Nie ku každému luku. Nie k väčšine lukov. JEDNOZNAČNE VŠAK KU SKLADANÉMU! Preto bol vymyslený.

Na rozdiel od krátkeho bronzového meča! Ten sa hodí pre pešiaka. Na boj zblízka ,so štítom. Presne ,ako vidno na scénkach z Gréckych váz. Jazdec potrebuje DLHÝ MEČ - A KRÁTKY LUK. K tomu už len kopiju.

A teraz ak zoberieme do úvahy tvrdenie / hypotézu/ od prof.DAVIDENKA, že KÔŇ je umelo "vytvorené" teda nakrížené a geneticky upravené zviera max z 12-13 st. nážho letopočtu- teda "POPOTOPNOM" období. Začína sa vytvárať skladačka s Fomenkovským uhlom pohľadu. Kôň bola taká novinka a zvláštnosť , ako dnes supersonická raketa a skladaný luk bola súčiastka k " rakete". Extrémny technický superkonštrukt.

Na základe týchto faktov potom oficálna histérie vyzerá logickejšie -

[b]PREČO GRÉCI MAJÚ KRÁTKE MEČE A BOJUJÚ VÝHRADNE AKO PEŠIE VOJSKO

A

PREČO RIMANIA UŽ MAJÚ AJ JAZDU ![/b]


Gebírmanažment nám tvrdí" že gréci boli veľmi hrdí tradicionalisti a boj na koni nepokladali za chlapský"….
Rimania na začiatku vraj tiež , ale v rámci "svetovlády" oželeli stratu hrdosti. Čiastočne…

A čo keď bolo tých supersonických rakiet tak málo- ŽE BOLI RADI AK VYTVORILI ASPOŇ
AKÚ - TAKÚ JEDNOTKU JAZDY. SAMOZREJME VÝLIÚČNE Z VÝZNAMNÝCH SYNOV PATRICIJOV !


Pretože JAZDA vtedy riešila výsledok bitvy JEDNOZNAČNE !!! Stačilo mať pár koní a boli ste svetovládnou hrozbou !!!

Krátke bronzové meče sú PREDPOTOPNÉ zbrane . Bojovníci behali pekne pešo a mlátili sa na vzdialenosť meča.

KONE , SKLADANÉ LUKY A DLHÝ MEČ SÚ POPOTOPNÉ-POKATASTROFICKÉ ZBRANE !



KONE sú JEDNOZNAČNE import z ruských ÁZIJSKÝCH STEPÍ !

Spomeňte si na rozprávky- na scénky kde princezné sú vydávané za PODKONÍHO.
NA KRÁĽOVSKÉ MEDAJLE - VRCHNÝ KONIAR.

Že zákon je prikazovaný z KOŇA - teda KON.

Že ak by ste sa lepšie pozreli v múzeách, kde sú vystavené "bojové" vozíky na ktorých vraj bojovali Egypťani a spol- tak by ste videli, že buď sú plne nefunkčné- teda nezapriahli by ste do nich nič - alebo tak maličké , že maximálne väčšieho psa - alebo trpaslíčieho poníka. AK MÁTE KONÍ MÁLO A SÚ NESMIERNE DRAHÉ- NEBUDETE ICH ZAPRIAHAŤ ! BUDETE NA NICH JAZDIŤ.

Toto sa tu povaľuje všade na okolí.


71031028.jpg



karpatydetektoristi5.jpg
Poslední úprava: 02. úno 2024 19:36 od Dušan.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Ramiannka, p.hanic, lesana, Deva, samomirus

"dejiny bronzu sú dejinami medi a cínu" 02. čen 2016 09:58 #13224


  • Příspěvky:711 Obdržená poděkování 1533
  • Avatar uživatele eliot
  • eliot
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 61
Dušan napsal:
Už som to tu kedysi načal,ale všímal by som si nielen mečov,ale aj BRONZOVÝCH HROTOV ŠÍPOV.Tam som viac "doma". Stovky , až tisícky ich je tu toť na kopci za domom. sú zabodnut=é vo svahu - očividne sa niekto niekoho snažil poraziť na hradisku.
BRONZOVÁ "diaľnica" hrotov šípov zo skladaných lukov sa tiahne práve od nás až hen po Mongolsko .Tam sa stáča ja juh cez Koreu dolu do Kitaja…Ukrajina je nimi priam osiata. Okolo Krymu by mohla rásť bronzová tráva.Meče sú sprievodným javom tejto diaľnice. Z bronzu nie sú len meče, ale aj čajníky, sošky,ozdoby, spony, kadečo.

To isté sa tíka aj SKLADANÉHO LUKU. Veľkej technickej zvláštnosti.Bronzový hrot patrí ku skladanému luku.Ako klobúk na hlavu. Je tu však ďašia - tretia časť skladačky. K hrotu a luku patrí rovnako neodmysliteľne KÔŇ. Nie ku každému luku. Nie k väčšine lukov. JEDNOZNAČNE VŠAK KU SKLADANÉMU! Preto bol vymyslený.

Na rozdiel od krátkeho bronzového meča! Ten sa hodí pre pešiaka. Na boj zblízka ,so štítom. Presne ,ako vidno na scénkach z Gréckych váz. Jazdec potrebuje DLHÝ MEČ - A KRÁTKY LUK. K tomu už len kopiju.

A teraz ak zoberieme do úvahy tvrdenie / hypotézu/ od prof.DAVIDENKA, že KÔŇ je umelo "vytvorené" teda nakrížené a geneticky upravené zviera max z 12-13 st. nážho letopočtu- teda "POPOTOPNOM" období.

Z akého bronzu sú tie hroty? ( môžu to byť odliatky z arzénového bronzu, podobne ako "čajníky, sošky,ozdoby, spony,.." ale už nie meče!
-****-
ramiannka.jecool.net/index.php?option=co...=10&Itemid=114#13225
"dejiny bronzu sú dejinami medi a cínu" +++ Jedni bojovali a vítězili v poli, a druzí psali historii a vítězili na papíře.
Poslední úprava: 02. čen 2016 10:04 od eliot.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Následující uživatel poděkoval: Deva

jazyk kominikácie našich predkov 02. čen 2016 19:10 #13228


  • Příspěvky:1649 Obdržená poděkování 2807
  • Avatar uživatele p.hanic
  • p.hanic
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 73
p.hanic napsal:
....
--//**
A teraz otázka:
V akom príbuzenskom DNA vzťahu by mohli byť, podľa obsahu tohoto článku, "Kelti", "Góti", "Vandali" k našim predkom z údolia Váhu a Hronu - Waagrie?

Ako sa dorozumievali "Kelti", "Góti", "Vandali" s našimi predkami z údolia Váhu a Hronu - Waagrie?
Poslední úprava: 02. čen 2016 19:10 od p.hanic.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

zložitosť metalurgie bronzu - Sundakov 02. čen 2016 20:40 #13230


  • Příspěvky:1649 Obdržená poděkování 2807
  • Avatar uživatele p.hanic
  • p.hanic
  • SUPER SPECIALISTA
  • OFFLINE
  • Karma: 73
О чём не принято говорить в научном обществе - YouTube
▶ 11:44

08.08.2014 -Достояние Планеты
Собралось огромное количество артефактов, которые свидетельствуют о совершенно другой истории. Виталий Сундаков Почему ...

oComNieJeVhodneHovorit.jpg


sklo1.jpg


vulkan2.jpg


bronzNajzlozitejsiMetalurickyProces2.jpg


Metalurgia bronzu je najzložitejšia oblasť... to je ako keď máte najprv počítač a potom začnete používať "abakus" / "sčot"..


..//**
a toto už je oblasť Fomenkovská, oblasť reálnej chronológie - odpoveď 2 pre Dušana (**dph2 -kritická poznámka Dušan-2)
Poslední úprava: 02. čen 2016 20:49 od p.hanic.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.315 sekund


Copyright © 2013.Ramiannka All Rights Reserved.